uaru

Чи варто замовляти доставку Wow Sushi: огляд та відгуки

Коли я вперше вирішив замовити у служби доставки Wow Sushi, чесно кажучи, був налаштований скептично. Почитавши відгуки, від захоплень до вельми емоційних скарг, очікував отримати набір непередбачуваних сюрпризів: від рису у вигляді каші до перевернутих ролів. Але, зрештою, як то кажуть, краще один раз спробувати, ніж сто разів прочитати.

Почнемо із замовлення та доставки

Давайте чесно - у нашому світі ми всі звикли до затримок. Я очікував побачити кур'єра не раніше ніж через півтори години після оформлення замовлення. І знаєте що? Мої очікування були трохи кращими за реальність - кур'єр прибув на пів години пізніше зазначеного часу. Ні, це не катастрофа вселенського масштабу, але неприємний осад залишився.

Чомусь доставщики в Wow Sushi не вважали за потрібне попередити клієнта про затримку, як роблять це багато інших сервісів. Але, можливо, це їхній стиль - створити інтригу, щоб клієнт із хвилюванням чекав кожну хвилину. Кур'єр, до речі, виявився мовчуном: ні пояснень, ні вибачень, ні навіть натяку на розмову. Мабуть, робота на межі.

Кур'єри - це обличчя будь-якої доставки. Ось тут Wow Sushi, мабуть, не зовсім згодні. Ввічливість, як то кажуть, не коштує нічого, але вона робить сервіс дорогим. Однак, враховуючи смак їжі, я готовий пробачити цю маленьку затримку, якщо вони зможуть трохи поліпшити своє обслуговування.

Смак і якість їжі в Wow Sushi у Черкасах

А ось що стосується суші, тут мені складно причепитися. Візуально набір мав досить апетитний вигляд: акуратні роли, свіжі інгредієнти, акуратно упаковані. Щоправда, один рол загадково виявився перевернутий - можливо, його так сильно любили в процесі доставки, що не змогли утримати рівно. Але це дрібниці.

Риба була свіжою, і навіть якщо шматочки лосося у Філадельфії здавалися трохи тоншими, ніж я очікував, смак все-таки врятував ситуацію. Єдине, що засмутило, - рис. Очікував м'яких, але щільних зерен, а отримав щось схоже на злегка переварену грудку, яка розвалюється при кожному русі паличками.

Можливо, у кухаря був особливо складний день, або вони просто люблять грати на межі текстур.

Підсумок

Wow Sushi у Черкасах - це місце, де смак суші дійсно гарний, якщо закрити очі на деякі технічні помилки. Так, доставка може запізнюватися, і так, кур'єри іноді поводяться так, немов їм за нас не платять, але суші залишаються смачними, риба свіжою, і якщо вам пощастить, рис не буде схожий на рисову кашу.

Моя порада? Якщо вам хочеться смачних суші і ви готові закрити очі на дрібні огріхи в доставці, то замовляйте. Але якщо важливий кожен момент сервісу, будьте готові до несподіванок.

Відгуки