uaru

Bacara Coffee: Відгук про не стандартну кавову атмосферу закладів

Багато хто стверджує, що Чернівці – це маленький Львів. І справді, ці міста мають багато спільного, починаючи від архітектури і закінчуючи коханням до кави. Кав'ярень тут на кожному кроці – їх безліч. Сьогодні я б хотів розповісти про свої враження від досить відомої мережі – Bacara Coffee.

Bacara Coffee: Відгук про не стандартну кавову атмосферу закладів

Про Каву взагалі

Я давній фанат кави, але споживаю її на рівні середньостатистичної людини. Не вдаюсь у подробиці помелу та нюансів обсмаження. Розумію базові речі, наприклад:

  • Мені подобається арабіка за її м'який та лагідний смак.
  • Терпіти не можу каву з автомата, бо часто додаю молоко, а воно там сухе.
  • Не вживаю цукор з кавою, бо, на мій погляд, він псує смак.

Ці речі не так часто зустрічаються у швидких кавових місцях. Часто підводить або молоко, або сама кава. Ще частіше зустрічається ситуація, коли кава сподобається, але кавова точка не належить до мережі і знайти таку ж саму в іншому кінці міста вже не виходить. Або виходить, але якість відрізняється.

Відгук про кав'ярню «Бакара»

Кав'ярня «Бакара» з'явилась в Чернівцях і була заснована звичайними хлопцями, які прагнули зробити щось, що відрізнятиметься від конкурентів, як мінімум, саме так вони кажуть. І, маю сказати, це майже вдалося. Але чому «майже»? Тому що я не хочу рекламувати заклад, а замість цього бажаю почути ваш відгук.

Увага до деталей

Відчувається увага до деталей. Вони заморочуються, як відома «яблучна компанія». І хоча це дрібниці, вони створюють загальний образ:

  • Кришечки. Вони запаковані у целофан, що є гігієнічно. Я не можу згадати, хто ще в вуличних «coffee to go» робить так само. Також, є логотип Baccara на кришечці.
  • Стаканчик. По-перше, він білий – трохи не звично, але стильно. По-друге, на ньому є маркування щодо сорту використаної кави, а також куаркод на додаток.
  • Додаток. Ну, і ще є додаток. Це непогана ідея, оскільки можна оплачувати каву через нього. Також, можна бачити, де розташовані найближчі заклади, перевіряти свої кешбеки. Я не часто використовую подібні додатки, але якби я залишився в Чернівцях, думаю, з радістю скористався б цим з «Бакарою».

Ціни на каву

Ціни приємно здивували. Навіть дуже. Наприклад, лате коштує приблизно один євро. І головне, в базовій комплектації йде арабіка, без додаткової плати. Це чудово. І це те, що дуже дратує у Києві – замовляєш каву, бачиш ціну, а потім тобі питають: «хочете арабіку, треба доплатити». Тут такого немає. Це величезний плюс.

Страви, їжа, перекуси

На жаль, мені не вдалося скуштувати страви від Bacara Coffee. Але мій хороший товариш, який щодня тут працює, розповів мені, що він особисто бачив виробництво, і це якість, якій можна довіряти. Чекаю ваші відгуки про каву та страви в цьому закладі.

Відгуки