uaru

Ресторан CherAmi в Чернівцях: "шведський стіл" або "все включено"

Вітаю, друзі! Сьогодні я розповім вам про місце, яке викликає захват у гурманів і прихильників здорового харчування в Чернівцях. Так-так, ви правильно зрозуміли, це - кафе "Шерамі" на Соборній площі. Я, зазвичай не переношу хвалебних од на адресу подібних закладів, але тут доведеться обʼєктивно підійти до справи.

Так, локація - у самому центрі міста, що, безумовно, зручно. Ресторан "все включено" - звучить як привид відпочинку в Туреччині чи Єгипті. Але на відміну від тих же Туреччини та Єгипту, де ви можете включитися в змагання "хто з'їсть більше", тут їжа звичайна, українська наче за домашніми рецептами. Звучить як привіт від твоєї бабусі, чи не так?

Інтерʼєр та меню Шерамі

При вході вас зустрічає сучасний інтер'єр звичайного кафе і досить зручні крісла. Не те щоб я сильно звертаю увагу на декор, але тут дійсно приємно перебувати. Це не "совдепівська столовка". Насправді, тут доволі затишно, особливо коли немає товп відвідувачів.

А тепер про найголовніше - їжу. За 130 грн ви отримуєте доступ до різноманітних страв, які подаються за системою "все включено". І це не просто якісь закуски, а повноцінні обіди, приготовані за класичними рецептами. Асортимент страв які входять в фіксований тариф теж вражає - від борщу до компоту.

Як у кіно - перше, друге, третє і, звісно ж, компот. Як у дитинстві! Або ні?

Так, можливо, хтось скаже, що страви тут не такі вишукані, як у дорогих французьких ресторанах. Але, повірте мені, за 130 грн навіть в моєму улюбленому Каша Маслом, ви не зможете найстися до несхочу, ав Шерамі це зробити реально.

Але не можна не відзначити, що в обідній час тут буває досить багатолюдно. І це значить, щось в цьому закладі є.

Судячи з відгуків моїх знайомих, усім все подобається - від кухні до персоналу. І так, як ціни тут прийнятні, тож як багаті, так і бідні можуть знайти для себе щось смачненьке. А ті, хто скаржаться на несвіжі продукти - можливо, просто не пощастило. Адже, як то кажуть, на смак і колір товаришів немає.

Загалом, якщо ви шукаєте місце, щоб просто поїсти без надмірностей і непотрібних витрат, кафе "Шерамі" - вам. Не шукайте тут шику і розкоші, тут просто добре поїсти. А якщо хтось обурюється низькими оцінками - ну що їм ще потрібно?

Чи варто відвідувати CherAmi?

Плюси:

  • Величезний вибір страв: супи, салати, гарніри, м'ясні страви, компоти - все як удома.
  • Свіжі продукти: жодних нарікань на якість їжі.
  • Доступна ціна: 130 грн за можливість їсти скільки душі завгодно - більш ніж
  • Зручне розташування: у самому центрі міста.
  • Сучасний зал: приємний інтер'єр і зручні крісла.

Мінуси:

  • Може бути багатолюдно: у годину пік доведеться постояти в черзі.
  • Не вистачає вишуканості: страви прості, без ресторанних вишукувань.
  • Не підходить для особливих випадків: для романтичної вечері чи романтичної вечері.

Мої враження від кафе

Можливість їсти скільки хочеш за фіксовану ціну - це просто подарунок! Звісно, не варто чекати від цього закладу ресторанного лиску та вишуканих страв. Але якщо вам потрібна смачна, ситна і недорога їжа, то "Шведський стіл" - це ваш вибір.

P.S. Не вірте тим, хто каже, що тут несвіжі продукти. Я їв тут кілька разів і завжди був задоволений якістю їжі.

 

Відгуки