Огляд ресторану Каша Маслом у Чернівцях

Куди піти перекусити, посидіти та поспілкуватися? Це питання хвилює більшість із нас. Звичайно багато хто любить гламурні чи тематичні місця. Комусь подобаються маленькі затишні кав'ярні. А мені особисто добре заходить формат «їдальні» на максималках або «шведської лінії».

Огляд ресторану Каша Маслом у Чернівцях

Розкажу про своє улюблене кафе. Або точніше ресторан – Каша Маслом у Чернівцях. Минулого тижня я поїв суші в YOKI, сходив з дітьми в OZZI і пообідав вуличною шаурмою у фастфуді Донер Кебаб. Але тут зовсім інше. Каша Масла – це тепле, затишне, душевне місце. Я не раз бував там у Харкові і в Чернівцях воно нітрохи не гірше.

Оформлення приємне. Приглушене світло, музика, столики, м'які сидіння. Така універсальна, класична історія.

Без обідраного лофта чи пластикового мінімалізму. Думаю, сподобається більшості. Але це не головне.

А головне тут це кухня. Точніше принцип роботи. Практично всі страви вже готові та чекають на вас на вітрині. Ви берете тацю і просто вибираєте, що взяти. І це чудово. Відразу видно якийсь салат, суп або гарнір на вигляд. Якого розміру є порція. Ми не замовляємо кота у мішку. Все на перед вашими очима. Обирай та плати. Наприкінці шведської лінії каса, де порахують усе, що ми набрали. Готівка або термінал на вибір. І хоча принцип оплати тут відрізняється від "все включено" в кафе CherAmi, але і якість страв тут вище.

Окремо можна відзначити тортики. Вони дуже смачні. На мій смак можна було робити їх не такими солодкими, але це вже індивідуальні уподобання.

На лінії роздачі є міні-піци. А якщо хочеться звичайну, велику, на тонкому тесті, то її окремо можна замовити на барі. Час приготування – близько 10 хвилин. Класична «Маргарита» коштує 90 гривень, а решта по 150. Смак нічим не гірший від так званих італійських піцерій.

Висновки такі. Каша маслом у Чернівцях відмінне місце, щоб перекусити. Швидко, не дорого, смачно. Пишіть свої відгуки про цей заклад.

Відгуки