uaru

Відгук на шаурму МС Донер у Франківську. Спойлер: мені не сподобалось

Івано-Франківськ - місто, що славиться своєю кулінарною різноманітністю та смачними стравами. Серед популярних закладів швидкого харчування, де можна скуштувати шаурму, варто зазначити МС Донер.

Відгук на шаурму МС Донер у Франківську. Спойлер: мені не сподобалось

МС Донер, розташован на вулиці "Сотка" неподалік від відомого бістро "Десятка". Попередні розповіді про цей заклад обіцяли хороші враження, але, на жаль, мій досвід відвідання МС Донер був дещо розчаровуючим.

На перший погляд, зовнішній вигляд кіоска був звичайним, що не викликало особливих очікувань, але на цьому подорож у світ смаку не закінчився. Меню пропонувало варіанти шаурми - в лаваші та в булочці, і ціни за їжу підкупали своєю доступністю. Відмінністью від того ж «Франківського заводу шаурми» це те, що зайти в середину не вийде.

Однак, незважаючи на привабливу ціну, враження від обслуговування були далеко від задоволення.

Дівчина, яка працювала за прилавком, була неабияк зайнятою - вона однією рукою в перчатці брала гроші, пакувала шаурму, тримала телефон та здійснювала ще багато інших рухів. Це викликало сумнів стосовно дотримання необхідних гігієнічних норм приготування їжі, що важливо, зокрема, у закладах швидкого харчування.

Скуштувавши шаурму, яка була великого розміру, зіткнувся з дещо розчаровуючим смаком:

  • Перше, що здивувало - це мало мʼяса, що несумісно з обіцяною ситністю страви.
  • Також, кислі огірки, кислий соус та морква не мали яскравого смаку, що позбавляло шаурму від оригінального смакового багатства, яке так люблять поціновувачі цієї страви.

На жаль, мій досвід був таким, що я відмовився від їжі і викинув шаурму у смітник, що було моїм першим таким випадком. Хочеться вірити, що це просто нещасний випадок, і в інші дні тут можна знайти приємний смак та більш якісну приготовану страву. Однак, на жаль, я не можу рекомендувати МС Донер наразі на підставі свого особистого досвіду.

Зважаючи на розмаїття ресторанів та закладів швидкого харчування в Франківську, моя рекомендація - дати перевагу іншим місцям для спроби смачної шаурми та приємного сервісу. Не забувайте, що смакові уподобання - це суб'єктивна справа, і хоча мені не сподобалося в МС Донер, ви можете знайти інші заклади, які здобудуть ваше серце своїм ароматом і смаком.

Відгуки