uaru

Огляд шаурми I Love Kebab в Полтаві: моя думка про цей заклад

Що ж, друзі, сьогодні ми відправляємося на новий кулінарний відкриття, і я вже розгорнув свою камеру, щоб поділитися з вами своїми фото та враженнями. Сьогоднішня зупинка - заклад "I Love Kebab" на центральній вулиці Полтави. Я вперше чую про це місце, і доволі цікаво, чи це нова перлина або можливо натхнення для інших шаурмових закладів.

Як завжди, першим кроком є атмосфера та перше враження. Заклад I Love Kebab Полтава не надто великий, і отже, коли я зайшов, я помітив відсутність людей. Це відразу викликало в мене питання, але я вирішив дати цьому місцю шанс. І ось що я знайшов всередині.

Інтер'єр виявився чистим та сучасним. Загалом, все виглядало досить добре, і обслуговування було нормальним. Продавці були ввічливі та готові вас обслуговувати, і це завжди позитивно впливає на загальне враження.

Тепер, основне питання - смак. Меню пропонує курячу, свинячу та міксову шаурму. Ми вирішили спробувати міксовану позицію та дізнатися, які сюрпризи чекають на нас у цих питних вікнах.

Щодо ціни, вона виявилася стандартною для шаурми, і це завжди приємно. Але ось, що нас дійсно цікавило - смак. Ми замовили нашу шаурму та вибрали середній рівень гостроти для соусу.

Спершу нас порадувала розмірність шаурми. Вона була великою та на вид дуже апетитною. Але, на жаль, сюрприз був в іншому. Перший ковзок розкривав багато лаваша, але м'яса було дуже мало. Овочі та соус теж не вразили смаком. Шаурма смакувала досить середньо, і ми, на жаль, не відчули той смаковий вибух, якого чекали.

Зазвичай я завжди стараюся доїсти все до кінця, але на цей раз я не зміг подолати свій смаковий розчарунок, і шаурма була викинута в смітник. Я завжди намагаюся бути позитивним та об'єктивним у своїх рецензіях, але на жаль, цього разу я не можу зі шляхетною відвагою рекомендувати вам це місце.

Звісно, смаки різних людей різняться, і хтось може знайти в "I Love Kebab в Полтаві" свою шаурмову радість. Але за моїм досвідом, це місце залишило мене без захоплення, і я планую продовжити свої кулінарні пошуки в інших закладах Полтави. Дякую, що прочли цей огляд, і не забувайте залишити відгук про ваші гастрономічні відкриття. До нових зустрічей!

Відгуки