uaru

Найсмачніша шаурма в Чернівцях - Doner Kebab

Я просто обожнюю вуличну їжу і в різних місцях України шукаю цікаві для себе смаки в звичних стравах. Ви навіть не уявляєте скільки варіацій має начинка та соус цієї страви. А є взагалі такі хто настільки псує смак що шавуху неможливо їсти як то було в I love Kebab Полтава чи MC Донер у Франику. 

Шаурма біля парка Жовтневого

Перебуваючи в Чернівцях я шукав справжню, цікаву, самобитну шаурму колоритом. І я її знайшов. Можу упевнено сказати - найкраща шаурма в Чернівцях це - Doner Kebab. Перший раз на дегустацію я вирушив  до парку «Жовтневий». Чесно кажучи не сподівався на щось гарне, але я був приємно здивований. 

По-перше, біля Doner Kebab я побачив велику чергу. А це добрий показник того, що заклад має попит і не малий. По-друге, в меню була версія шаурми з фалафелем, що теж приємно. Як би сильно ми не любили мʼясо іноді хочеться дивних поєднань.

На пробу я замовив маленьку шарму з курятиною. Смак сподобався. Багато мʼяса, цікаві соуси, хрусткий лаваш, ще і незвичного кольору. Якщо я не помиляюсь, то відчувається смак болгарського перцю або він є в соусі. Взагалі не нагадує стандартну штамповану шаурму від Doner Маркет і це дуже добре.

Коли знову приїду в Чернівці обовʼязково замовлю шаурма в Doner Kebab ще. А ви пишіть ваші відгуки про це місце.

Відгуки