uaru

Кафе Гном в Чернівцях: огляд, чи варто заходити?

Я дуже люблю Чернівці. Одразу закохався в його вулички, бруківку та цікаві маленькі крамнички по всьому місту. Цікаво прогулюватись тут натикаючись на невеличкі кавʼярні та закусочні. Куштувати свіжу перепічку дивлячись на невисокі гори у далечині. Сьогодні я вирішив поїсти в закладі який називається «Гном». 

Кафе Гном в Чернівцях

Магазин, кафетерій та сладкарня

Багато разів ходив повз нього, але помічав що сюди приходить багато людей. В часи обіду стоять черги. А з приміщення завжди доходить приємний запах. Тож нагулявши апетит ми зайшли в чернівецького Гнома. 

Кафе Гном в Чернівцях

Гном не можна назвати повноцінним кафе. Як вони називають себе - кафе-магазин. Але мені більше нагадує саме кавʼярню. Хоча тут є і повноцінна їжа, а не тільки перекуси.

Кафе Гном в Чернівцях

Умовно вітрина поділена на дві частини. З одного боку це популярні блюда фастфуду: хот-доги, сендвічі, паніні, чіабати, тости з начинкою, солодкі десерти. 

Кафе Гном в Чернівцях

З іншого боку це повноцінні страви: картопляне пюре, каши, мʼясні блюда, салати, риба. Все залежить від того, що саме ви хочете скуштувати. Яка мета відвідування цього закладу в Чернівцях. Я замовив салат, гарячий бутерброд та кульки. 

Кафе Гном в Чернівцях

Про смак їжі в Гномі

По-перше, не треба очікувати від Гнома чогось неймовірного. Ми маємо справу зі столовою. Тут можна замовити щось поїсти, сісти за стіл, помити руки та сходити в туалет. І це все ви отримуєте не за всі гроші світу. Страви ситні, непогані, не дорогі. Є вибір. Я б радив хоча б раз зайти в Гнома і спробувати. А потім звичайно написати свій відгук.

Кафе Гном в Чернівцях

Як альтернатива цьому закладу можу запропонувати кафе все включено - «Шерамі», шведську лінію їжі «Каша Маслом» або типового представника швидкоїжі Ozzy. Чекаю на ваші відгуки. Мира та тиші вам!

Відгуки