uaru

Кафе Кавоварка в Івано-Франківську: чесний відгук

Подорожуючи мальовничими куточками України, ми мали нагоду відвідати місто Івано-Франківськ. Наша пригода розпочалася з раннього ранку, коли ми приїхали до міста. Заселення в готельному номері мало відбутися тільки о 11 годині, тому вирішили відійти на сніданок до одного з місцевих кав'ярень. І ось ми вирішили спробувати «Кавоварку» - заклад, про який почули на YouTube-каналі «Узол і Манько». Кавова атмосфера завжди приваблює нас, тож було цікаво оцінити цей заклад.

Кафе Кавоварка в Івано-Франківську: чесний відгук

Локація «Кавоварки» - це вулиця «Стометрівка», також відома як «Сотка». Ця вуличка відома своєю розмаїтістю кафе та ресторанів, і саме тут ми знайшли це привітне місце. Навіть рано вранці на вулиці панувала велика активність, а у «Кавоварці» було багато відвідувачів. Літня тераса вже була повністю зайнята, тож ми вирішили взяти місця всередині. Але це виявилося не менш затишно, адже в приміщенні була також ігрова кімната, в яку з радістю погнала наша маленька дитина.

Кафе Кавоварка в Івано-Франківську фото, меню

Вже з першого погляду було відчутно, що дизайн «Кавоварки» підкреслює сучасність, затишок та приємну атмосферу. Але найголовніше, звісно ж, - це їжа. Наше замовлення включало ароматну каву та солодкі десерти. Смак кави нас приємно вразив - вона була насправді смачною, і її ціна виправдала наші очікування. Однак, ми помітили, що кава могла б бути трохи гарячішою, але це вже справа смаку кожного.

Кафе Кавоварка в Івано-Франківську фото, меню

А от десерти - це справжня магія смаку. Вони вразили нас своєю оригінальністю та насиченим смаком. Тільки відчуття справжнього задоволення може зрозуміти той, хто спробував ці неймовірні десерти. Ціна на них виправдалася повністю - це справжнє гастрономічне задоволення.

Кафе Кавоварка в Івано-Франківську фото, меню

Сніданки в кавоварці

Але прийшов час для сніданків. «Кавоварка» має цікаву пропозицію - можливість вибрати сніданок за фіксованою ціною, позначивши бажані страви у анкеті. На наступний ранок ми вирішили випробувати цей варіант і замовили сім різних позицій. І хоча смак був на висоті, ми помітили, що порції виявилися дуже маленькими. Наприклад, за ті ж самі кошти в сусідньому закладі "Фамілія" наш сніданок був би більш об'ємним.

Кафе Кавоварка в Івано-Франківську фото, меню

Зрештою, якщо ви прагнете насолодитися доброю кавою та вишуканими десертами, «Кавоварка» - прекрасний вибір. Але, якщо ви плануєте ситний сніданок або шукаєте місце для гарного обіду, варто роздивитися інші можливості. 

Кафе Кавоварка в Івано-Франківську фото, меню

От деякі поради

Якщо ви хочете попити каву з дуже смачними десертами то вам підходить цей заклад. Якщо хочеться на сніданок плотно поїсти або нагодувати дітей сніданкові сети вам не підійдуть. Візьміть краще щось з готової вітрини. Я раджу спробувати Кіш. Для повноцінного обіду краще підійде заклад «Десятка» в Франківську.

Кафе Кавоварка в Івано-Франківську фото, меню

Отже, «Кавоварка» у Івано-Франківську - це чудове місце для отримання смакових задоволень та приємних миттєвостей. Справжній кавовий рай для шанувальників ароматних напоїв та солодких втіх.

Кафе Кавоварка в Івано-Франківську фото, меню

Відгуки