uaru

Банальне або вишукане? Відгук на шаурму від «Франківського заводу шаурми»

Маючи намір знайти в Івано-Франківську справжній шедевр шаурми, ми спробували відомий заклад «Франківський завод шаурми». У статті поділимось своїми думками щодо смаку та якості страви, розкажемо про атмосферу місця та дізнаємось, чим саме цей заклад відрізняється від інших. Підкажемо, чи варто відвідати заклад, та якщо так, то що саме вам варто спробувати в їхньому меню.

Банальне або вишукане? Відгук на шаурму від «Франківського заводу шаурми»

Сьогодні вирішив скуштувати шаурму від «Франківського заводу шаурми», після того, як побачив кілька відгуків в Інтернеті. Знаходиться цей заклад в центрі міста, на вулиці «Сотка» біля ратуші, що робить його легко доступним для відвідувачів. Зовні виглядає все досить охайно і привабливо, атмосфера внутрішнього приміщення виглядає не погано.

Під час замовлення звернув увагу на швидкість обслуговування - страву приготували досить оперативно, що не можна не зауважити. Але на жаль, під час спроби шаурми виявилося, що вона не справляє на мене великого враження. Смак м'яса був досить повсякденним, без чітко вираженого аромату або незабутніх ноток. Крім того, білий соус, який, як я зрозумів, представляє собою майонез з часником, був завищеною кількістю, що трохи засмагчувало смак всієї шаурми.

Звісно, не можу сказати, що страва була поганою, просто вона не викликала у мене особливих емоцій чи захоплення. Все було досить типово та банально. Відсутність чогось особливого робить цей шаурмичний заклад досить непам'ятним. Наприклад, шаурму МС Донер я взагалі не доїв...

До речі, червона соус на жаль, я не зміг спробувати, оскільки його було дуже мало, що, на мій погляд, є мінусом. Вважаю, що більше уваги слід приділити роздачі та якості інгредієнтів, щоб задовольнити смаки клієнтів.

Загалом, «Франківський завод шаурми» - це просто одне з багатьох місць, де можна перекусити, якщо тільки вам необхідна швидка та невибаглива закуска. Особисто для себе я не знайшов тут нічого особливого і, мабуть, не повернуся сюди знову.

Як любитель шаурми, спробував тут декілька закладів та вже сумніваюся, що знайду щось дійсно незабутнє в Івано-Франківську, але, якщо хтось знає місце, де смачна та оригінальна шаурма, буду вдячний за пораду.

Відгуки