OZZY Чернівці: кафе fast food з великим меню та доставкою

Macdonald's в Чернівцях шукали? Ми теж. І не тільки шукали, а ще і знайшли. Знайшли непогану альтернативу. Тому написали огляд на це приємне місце.

ozzy чернівці

Хочу розповісти вам про кафе - fast food «OZZY», якщо ви задаєтесь питанням куди піти в Чернівцях. Це, такий собі «Macdonald's». В закладі можна спробувати страви швидкого приготування, морозиво і напої. Всі позиції з меню дуже схожі на «Мак». Ціни середні. Варіант для швидкого перекусу, та і дітям дуже подобається кафе такого типу.

ozzy чернівці

Великий OZZY з дитячою кімнатою на проспекті

С початку війни «OZZY в Чернівцях» не слабо так еволюцінував. На проспекті, біля Сільпо цей заклад став дуже популярним. Практично завжди великі черги і вони частіш за все оправдані.

ozzy чернівці

Додамо до цього термінали для автоматичного замовлення, а на другому поверсі затишні столики та дитячу ігрову кімнату. Я багато разів брав собі каву і працював з ноутбуком поки діти гралися в кімнаті. Це дуже зручно. Аще заклад проводить різні дитячі свята, що теж не тільки приємно, а і корисно.

ozzy чернівці

Морозиво смачне, всі харчі свіжі. В багатьох закладах «OZZY» можна посидіти як в середині, так і зовні. Обслуговування на хорошому рівні: багато працівників, кожен займається своєю справою, так що довго чекати замовлення не доведеться. Якщо ви берете замовлення з собою то все буде запаковано в стильний пакунок з фірмовими надписами.

ozzy чернівці

Адреси OZZY в Чернівцях

Вебсайт компанії - ozzy.ua. OZZY - це мережа кафе, які розташовані у центральній частині міста Чернівці, за трьома адресами:

  • 14a, вулиця Небесної сотні, Чернівці, Чернівецька область
  • проспект Незалежності, 96 А, Чернівці, Чернівецька область
  • вулиця Університетська, 7А, Чернівці, Чернівецька область

Для невеликого міста, замість популярних мереж, дуже непогана альтернатива. Якщо є що додати пишіть відгуки!

Відгуки