Кафе Noodle Doodle в Києві - меню

Київ – просто неймовірне місто України. Крім різноманітних, дивовижних місць що вражають своєю красою, у Києві просто неймовірне скупчення різних кафе та ресторанів. Моя поїздка пройшла в режимі гастротуризму і я хочу поділитися з вами одним відкриттям.

Кафе Noodle Doodle в Києві - меню

Кафе Noodle Doodle, в яке в мене покликав київський друг, викликало купу емоцій. І хоча відвідування ресторанів для мене справа досить звична, тут я відчув якісь давно забуті емоції. І в плані оформлення в плані смакових відчуттів.

Меню закладу розраховано на всі забаганки. І хоча це місце багото хто називає лапша бар, тим, хто зайде в Noodle Doodle, рекомендую оцінити насамперед саме супчики цього закладу. Усі вони тут надзвичайні. Мені дуже сподобався з кокосовим молочком. Ну і порадують любителів салатів великий їхній вибір і незвичні поєднання компонентів.

Ціни на кафе Нудл-дудл у Києві досить демократичні за мірками столиці. Трапляються приємні акції. Є доставка по Києву. Мені відверто подобається місце. В якості доброї поради, а не реклами рекомендую всім відвідати ресторанчик.

Відгуки