YOKI - де поїсти суші роли в Чернівцях?

Друзі, нещодавно відвідав цікавий заклад японської кухні YOKI в Чернівцях. Місце здалося цікавим і я хочу поділитись з вами своїми враженнями.

YOKI - де поїсти суші роли в Чернівцях?

Що в середині ресторану YOKI

З оформленням все дуже стильно. Виконано в дусі класичних уявленнь українців про японські ресторани. Невеличке, але дуже затишне. Диванчики дуже зручні, хочеться одразу заплющити очі та відпочити.

На столиках вже звичні для постковідної епохи антисептики. Тепер відвідувачі пшикають їх на долоні, розмазують бруд та не йдуть мити руки в туалет. І дарма. Оформлення вбиральні витримано все в тому ж японському стилі.

Меню та ціни в YOKI

Ще одне відлуння ковіду це відсутність паперових меню. Ми скануємо вже звичний куаркод і потрапляємо на веб-сайт кафе YOKI. Суші, роли, легкі закуски, напої та кальян. Із незвичних, прикольних та корисних речей - це благодійні сети. Наприклад «Байрактар», віртуальний сет гроші з якого ідуть на ЗСУ. Але поговоримо трошки про матеріальні роли які ми замовили.

Скажу одразу, претензій до смаку страв немає. Все дуже смачно. Риби достатньо. Все свіже.

Подача на вищому рівні. Навіть такі дрібниці, як слабосолона риба замість сирої, дотримані. Можете вже починати холівар, але моя думка незмінна. Краще трішки присолити рибу ніж подавати сиру. Це більш безпечно, можна їсти разом з дітьми й не хвилюватись.

Ціни YOKI в Чернівцях

На мою особисту думку ціни в цьому закладі завищені. Вони більші за середні по місту. Класична філадельфія з лососем від 280 грн за один рол. Лате - 70 грн, чай від 100 грн за заварник.

Не дешево. Але місце приємне та пристойне. Можна радити для відвідування з дівчиною, друзями або колегами. Обовʼязково пишіть свої відгуки.

Відгуки