Мʼясоруб - доставка шашлику в Чернівцях

Вирішив замовити доставлення їжі. Тобто і привід був і бажання щось готувати не було зовсім...

Мʼясоруб - доставка шашлику в Чернівцях

І чомусь звичайні суши роли та різна піца в цей раз мені не дуже були до настрою. Та і нещодавно куштував «Шо-шо піца» та відвідав суши ресторан YOKI Чернівці. Короче, захотілося скуштувати справжнього м'яса. Щоб було підсмаженим на мангалі. З димком. А ще до нього якісь салатики та різноманітні соуси. Вже пів року не їв справжнього шашлику. М’ясо смажив тільки в духовці. Або на сковороді. На диво доставки їжі в Чернівцях хоч і не мало, але саме гриль майстрів, шашличників нагуглити вийшло лиш декілька. Ну і чисто інтуїтивно зупинився на «М‘ясорубі». Залишив інші служби для наступних оглядів.

Про акції М‘ясоруба

Як справжній любитель халяви я погрався з кошиком. Комбінував готові сети та шашлик на вагу. Побачив попередження що ціна стоїть за вагу сирого м‘яса. Трішки засмутився. Але зайшов в розділ акції та углядів що взявши два сета, другий (це той що буде дешевше) буде рахуватись в пів ціни. Вирішив обрати сет «Студентський» та сет «М‘ясоруб»: з куркою та свининою. 

Очікувати довелось десь близько години. Кур‘єр заїхав не з тієї сторони будинку, але я розуміючи скільки потрібно буде з‘їсти був радий пройтись пішки. Фірмовий холодильничок в багажнику, оплата на термінал і я несу величезні коробки у квартиру.

Що стосується самого пакування. Все дуже добре запаковано. Кожна страва в окремому з судочку із фольги. На дотик все ще було тепле і це дуже добре як для шашлику.

Як все це смакує?

Ну і переходимо до найголовнішого. Смаку тієї самої замовлено їжі. М’ясо на смак мені дуже сподобалась. Шашлик зі свинячої шийки був дуже ніжний, не сухий, в прикольному смачному маринаді. Який водночас і відчувався на смак і не псував запах страви.

Курячі крильця теж дуже непогані! Але єдине, що коли річ іде саме про крильця очікуєш що вони будуть хрустіти. Та мабуть, з доставлянням це буде важко зробити. Тому, що ця хустка оболонка як правило розмокає. 

А от що мене дуже здивувало - це те як смакує куряча грудка. Зазвичай вона дуже суха, але в «М‘ясорубі» її вдалося зробити вологою, соковитою та ніжною. 

Попри те що в наборі із Сетом іде багато різноманітних соусів, в більшості випадків мені навіть не хотілось макати туди м’ясо. Бо воно смакувало і так. 

Овочі гриль, салати та висновки

Ще в наборі  була смачна картопля гриль. Вона полита соусом теріякі. Й найважливіше до шашлику - до сету додають овочеві салати. Мені поклали прикольний та трішки незвичний буряковий салат, а також мій улюблений салат зі свіжої капусти. Останній трішечки розчарував. Зроблений, мабуть, заздалегідь він вже встиг стати трішки гіркуватим.

Як висновок можу сказати те що доставлення шашлику «М‘ясоруб» в Чернівцях однозначно заслуговує вашої уваги. Ось я, наприклад планую наступного разу замовити овочі запечені на грилі. І може спробую скуштувати якусь рибку. До речі на сайті я бачив дуже непоганого на вигляд коропа. 

Друзі, також я очікую від вас відгуків під цим постом. Хочеться зібрати якомога більше думок про цю службу. Що саме вам сподобалось, а що розчарувало?

Відгуки