uaru

Трамвайна шаурма АВІ: Від улюбленого до розчарування - власний досвід

Приємно харчуватися в улюблених місцях. Бути завсідником. Повертатися час от часу. Фішка таких закладів це гарантія якості та очікуваний смак або обслуговування. Раніше мені подобалась трамвайна шаурма АВІ і я її радив друзям. Але нещодавно відвідавши дуже розчарувався. Про це далі детально.

Трамвайна шаурма АВІ: Від улюбленого до розчарування - власний досвід

Шаурма це дуже розповсюджена страва. Особливо в столиці. Але не всюди це блюдо готують смачно, цікаво або як мінімум безпечно. Тому у мене є свій власний список - де найсмачніша шаурма в Києві. В цьому списку завжди була «Трамвайна», але зараз я не можу її рекомендувати.

Яка була трамвайна раніше

Це була нестандартна, самобутня, смачна і трішки дивна шаурма. Кожна з особливим смаком.

  • Київський трамвай - з овочами гриль, картоплею фрі та куркою. Дуже великого розміру. Ми ледве зʼїдали її вдвох з дружиною. Лаваш фірмовий, особливий, обсмажений неначе у фритюрі.
  • Французьський трамвай - це щось неймовірне. Це жульєн в лаваші. Дуже багато грибів, сиру моцарела, курки й соусу. Ніжна, соковита й дуже смачна. Дівчата буди в захваті.
  • Ізраїльський трамвай. Це шаурма з фалафелем. Мої знайомі вегетаріанці завжди її купляли. Цікаві соуси, дуже ситна та ніякого мʼяса.

Пакування - це окрема історія. Фольга, фірмовий пакетик, серветки. Бо зі смачної шаурми завжди тече. Ну ви зрозуміли.

Що з трамвайною зараз

По-перше, хлопці повністю оновили меню. Розмір шаурми схуд з 600 грамів до 400, а от ціни виросли. Смаки стали банальні. Ми взяли пару таких на пробу і ледве доїли. Вибачте, але це жахливо. Мʼясо тепер треба шукати під мікроскопом. Я б назвав цей смак - помідорна шаурма. Бо в складі тільки помідори та капуста. Трішки мʼяса. Стандартні унилі соуси типу майонезу. З фалафелем варіант не краще. Та ж сама капуста. Дуже багато капусти.

Пакування це тонесенький паперовий чохол. Який одразу протік, розм’як і щедро обдав мій одяг рідиною. Ні фольги, ні великого пакета целофану немає. А чому? Відповідь я не знаю.

Висновок такий. Цей відгук про AVI в Києві написано не для того, щоб покритикувати або образити популярну точку харчування. Це спроба донести ті емоції яки ми отримали від відвідування улюбленого місця. Ну уявіть собі ви зайшли в Макдональдс, замовили знайомий бургер, а там булочка з супермаркету, соус Торчин і сирний продукт замість чедера.

Чекаю на відгуки та ваш досвід!

Відгуки