uaru

Санаторій "Ялинка" - багатопрофільна оздоровниця для дорослих і дітей

Санаторій "Ялинка" - багатопрофільна оздоровниця для дорослих і дітей

На початку квітня розпочинає свою роботу наша місцева оздоровниця - санаторій "Ялинка". Нагадаємо, останні три роки він не працював. Змінився і його керівний склад. За цей час новому головному лікарю Валерію Журавльову разом із персоналом санаторію вдалося неможливе. "Ялинка" оновилася на 80%.

Зроблений благоустрій її території, капітально відремонтовані корпуси і їдальня, збудовано бювет із цілющою водою, тому тепер це ще й питний санаторій. Відновити здоров'я "Ялинка" запрошує усіх, хто має захворювання органів дихання, системи кровообігу, органів шлунково-кишкового тракту, ендокринної системи та опорно-рухливого апарату. 

Вартість путівки становить 7740 грн. на 18 днів. На 2021 рік більше 800 тисяч грн з обласного бюджету Зміївська громада отримала на оздоровлення людей пільгових категорій. Сюди входять інваліди, чорнобильці і учасники бойових дій у зоні проведення АТО. Для атошників і їхніх сімей також можна придбати путівку вихідного дня. З усіх питань щодо придбання безкоштовної путівки слід звернутися до управління соціального захисту населення.

Відгуки