uaru

Дiм рибалки, Гостьовий дім в Чернівцях. Дом рыбака

З кожним роком все більшої популярності набуває напрямок відпочинку під назвою зелений туризм або ековідпочинок. Всі ми розуміємо, що несприятлива екологічна обстава в містах, стреси та постійна нервова напруга, що супроводжують нас у насиченому повсякденному житті, не йдуть нам на користь. Саме тому все більше людей віддає перевагу відпочинку ближче до природи. Хтось уже давно дружний із наметом та довгими пішими переходами, а хтось не готовий відмовитися від усіх благ цивілізації чи просто хоче приємно провести відпустку разом із сім'єю у тихому затишному місці.

Дiм рибалки, Гостьовий дім в Чернівцях. Дом рыбака

Якщо ця тема вам близька, запрошуємо вас відвідати гостинну садибу «Будинок рибалки», що знаходиться у с. Бернове Кельменецького р-ну Чернівецької області. Гостьовий комплекс розташувався на березі Дністровського водосховища, далеко від міської суєти та шуму автострад. У нього входять 9 будинків, загальна кількість кімнат 13. Ви можете вибрати 2-х місний літній бунгало (сучасний зруб) або 3-х місний VIP будинок з телевізором, холодильником, літньою кухнею та мангалом. Особливою популярністю користуються 2-х та 3-х місні напівлюкси, обладнані душем, з холодильником та телевізором. Номери оснащені всім потрібним для приємного відпочинку. Працює їдальня. Для любителів приготувати щось домашнє завжди відкриті 4 кухні самообслуговування з газовими плитами, мангалом та необхідним посудом.

Організатори гостьового будинку не забули і про дозвілля своїх гостей. Тут ви зможете взяти човен на прокат, поплескатися в басейні або пограти з м'ячем на волейбольному майданчику. Для малюків підготовлено дитячий майданчик.

Щоб гідно оцінити красу тутешніх місць рекомендуємо приєднатися до екскурсії Дністром, яка проводиться на 15-ти місному катері під однойменною назвою «Будинок рибалки». Маршрут екскурсії: с. Бернове – через каньйон Дністровського водосховища – до Хотинської фортеці. Усю подорож займає близько 5 годин. Також ви можете вибрати одно або двогодинну прогулянку Дністром.

Знаючи, наскільки важливо бути на зв'язку з рідними та світом загалом, працівниками комплексу було встановлено та підключено безплатний Інтернет (WiFi). На всій території є стійке покриття операторів мобільних мереж Life, Vodafone, Київстар. Є стоянка для автомобілів, що містить 10 машин.
Загалом гостьовий комплекс «Дiм рибалки» припаде до смаку любителям риболовлі та полювання, які бажають поплавати та позасмагати, сім'ям з дітьми. У садибі є телебачення, стереосистема, завжди доступна гаряча вода, сауна та басейн, відкрита зручна кухня.

Житлова зона садиби розташована за 50 метрів від водосховища. Якщо вам знадобиться скористатися послугами пошти чи аптеки, це не триватиме багато часу. Відрізок шляху до них становить трохи більше кілометра. Відстань до найближчого міста Чернівці – близько 80 кілометрів.

Чернівецька область славиться своєю зеленню, водними просторами, смачними стравами та привітними людьми. Що не дивно, адже це Україна.

Відгуки