uaru

Де купатися в Києві. Підбірка пляжів.

Дітям та жінкам влітку потрібна вода, сонце та пісок. Сьогодні цього досягти дуже важко, а в деяких регіонах України взагалі неможливо. Я зараз в Києві тому хочу зібрати місця де можна покупатися.

Де купатися в Києві. Підбірка пляжів.

Шукаю пляж для себе та сімʼї

Задавшись питанням де купатися в Харкові я прийшов до не дуже втішного висновку. Але у Києві все набагато краще. Хоча й треба враховувати, що місця в яких велись військові дії ще небезпечні. До таких відноситься водосховище «Київське море».

Де купатися в Києві - пляжі на метро Гідропарк

Гідропарк

Для мене це трохи дивно. Їдеш на метро, виходиш на станції «Гідропарк», а тут пляжі. Є досить непоганий дитячий пляж. Білий дрібний пісок, навіси для тіні, не глибокий піщаний берег. Діти в захваті, дорослі теж отримують свою частку спокою й вітаміну Д.

Де купатися в Києві - пляж дитячий на метро Гідропарк

Якщо перейти через місточок на інший берег затоки, то там буде пляж «Венеція». Він більш широкий. Є місця для барбекю, невеличкі вуличні кафешки з коктейлями та кавою. Морозиво, газовані напої.

Де купатися в Києві - пляж Венеція на метро Гідропарк

ВДНГ

Тут є досить непоганий басейн просто неба. Шезлонги, коктейлі, а ще й неподалік фудкорти типу «Тераси мʼяса».

Феофанія

Це місце не вважається придатним для купання. Маючи чотири озера, парк Феофанія все-таки розмістив таблички «купатися заборонено». Але попри це на першому озері я нарахував чотирьох людей що плавають. Бо жара, Друзі, вона така. А от де я був справді здивований так це на четвертому озері (щось забагато в цьому реченні цифри 4).

Де купатися в Києві - озеро в парку Феофанія

На самому дальньому озері купання йшло повною ходою. Пірнання з кладки, пірнання з тарзанки, засмагаючи дівчата та хлопці. Дуже багато дітей.

Труханів острів

Тут традиційно «двіж Париж». Кафешки, відпочинок, пляж, музика, засмага. Все в курортному стилі. Дніпро доволі чисте на першій погляд. Вода приємна. З моста стрибають, стоїть черга на це діло. Хтось катається на канаті через Дніпро, хтось катається на вєльчиках, хтось на роликах.

Далі буде…

Я буду далі збирати в цій статті місця для купання в Києві. Додавайте в закладки. Звісно не можна забувати що в нашій країні іде повномасштабне вторгнення, але літо, воно розслабляє. Діти хочуть жити. Молодь хоче веселитися. Дівчата хочуть бути красивими.

Відгуки