uaru

Газета Ваш шанс - відгуки та огляд

У сучасному світі інформація – один із найцінніших ресурсів. Не потрібно бути фахівцем у цій галузі, щоб усвідомлювати цей факт. Інформація створює і руйнує. Саме тому важливо, щоб наші джерела мали чисту репутацію і ділилися з нами лише достовірними відомостями.

Газета Ваш шанс - відгуки та огляд

Ось вже понад 28 років суспільно-ділова газета «ВАШ ШАНС» ділиться з мешканцями Сумського регіону новинами, цікавими статтями про політику, ділове та культурне життя міста та області. Керівником організації є Кулак Олена Іванівна. У складі колективу можна побачити як досвідчених професіоналів своєї справи, так і молодих спеціалістів, які допомагають газеті йти в ногу з часом. Загальний тираж видання – 72 500 примірників. Газета виходить щочетверга.

"Газета для розуму, для душі, для справи", - такий девіз видання "ВАШ ШАНС". Публікації тижневика призначені для найширшої аудиторії: бізнесменів, робітників та чиновників, керівників держструктур та представників бюджетної сфери, студентів та пенсіонерів. Газета завжди повна цікавої та корисної інформації на будь-який смак.

Найсвіжіші новини сьогодення, політична обстановка в Україні та світі, ділові та спортивні новини, події та кримінал – вся інформація зібрана в одному ресурсі. Тут можна дізнатися багато цікавого та корисного, дати оголошення чи ознайомитися з уже поданими. За допомогою видання Ви навіть зможете знайти свою серцеву половинку. Постійно працює гаряча лінія газети, зв'язавшись телефонами якої Ви зможете повідомити важливі новини: 050-921-21-72; 78-78-12.

Керівництво тижневика активно працює над можливостями збільшення тиражу та реалізації видання. Для успішного розповсюдження номерів газети було укладено договір із організацією «Укрпошта», співпраця з якою триває вже не один рік. Також газета має власну мережу реалізації, в якій задіяно понад 100 представництв на території торгових точок та супермаркетів міста Суми та області. Тижневик "ВАШ ШАНС" широко представлений на просторах інтернету. Це насамперед власний сайт видання shans.com.ua, а також сторінки в соцмережах.

На сайті тижневика представлені розділи:

  • Свіжий номер
  • Архів номерів (в архіві представлені всі випуски газети, починаючи з 2005 року)
  • Шанс плюс – розділ оголошень
  • Online-конференція (тут Ви можете поставити запитання запрошеному гостю видання)
  • Золотий фонд (найцікавіші статті)
  • Історія м. Суми
  • Православна служба знайомств «Петро та Февронія»
  • Інформація про редакцію газети.

Протягом багатьох років працівники видання не тільки старанно працювали, створюючи актуальний та правдивий контент для багатьох людей. Вони активно сприяли роботі незалежних міжнародних компаній, які проводили моніторинг рейтингу інформаційних видань Сумщини. За висновками фахівців видання «ВАШ ШАНС» неодноразово було визнано найпопулярнішим та найавторитетнішим виданням Сумської області.

Відгуки