Магазин Катеринка в Чернівцях

Особливе задоволення приносить писати про невеличкі магазинчики у нашому місті. Їх багато, вони цікаві. Вони не схожі один на одного та водночас щось спільне в них є.

Магазин Катеринка в Чернівцях

В Чернівцях багато маленьких цікавих крамничок. Однією з таких є моя нещодавня знахідка магазин "Катеринка". Вона розташований на вулиці "Київська", вниз від парку "Шиллера". Район Роші.

Асортимент Катеринки в Чернівцях

Це невеличке приміщення, але вибір товару не менш ніж у великому супермаркеті. І це не жарти.  У наявності як продукти й напої, так і побутова хімія. Є товари українських і закордонних виробників. Ціни дещо завищені, часто змінюється асортимент, але для магазину біля дому дуже хороший варіант. Щоб не їхати у місто або на базар. 

Не можу не відмітити продавчинь. Дуже привітливі та ввічливі. Без проблем допоможуть у виборі й підкажуть. Знають відповіді на усі питання. Завжди усміхнені.

Мінуси крамниці Катеринка в Чернівцях

Великим мінусом є те, що неможливо знайти ціну на товар. Асортимент часто змінюється, а цінники лишаються. Або цінників немає взагалі. І не розумієш вартість товару.

Висновки. В цілому гарна крамниця. Я вважаю, що у кожному районі є своя "Катеринка", але ця, поки що найкраща. 

Чекаю на ваші відгуки про Катеринку в Роші.

Відгуки