SOVA jewelry house - ювелірний дім Сова

Прикраси відіграють неабияку роль у житті жінок, хоча моду на них відкрили чоловіки. Ще в давні віки вони носили сережки та брошки, пряжки та застібки, браслети та персні, зроблені з бронзи, срібла та золота. Усі ці предмети як підкреслювали матеріальне становище, влада і статус, а й вважалися оберегами.

SOVA jewelry house - ювелірний дім Сова

Сьогодні пальма першості у цій сфері перейшла до жінок. Саме вони ревно стежать за ювелірною модою, люблять сережки та браслети, кольє та кільця, ланцюжки та брошки. Знайти та замовити всю цю пишність можна, зайшовши на сайт відомої в Україні компанії Sova jewelry house.

Ця компанія знаходиться на   ринку з 2000 року та є ювелірним трендсеттером України. Головні цінності, заявлені в абревіатурі бренду, повністю реалізуються та підтверджуються діяльністю фірми. 

Прикраси та золото Сова

Сова прикраси завжди стильні, команда відкрита до всього нового, сучасного, відчуває зміни та запити суспільства. У той же час компанія не йде на поводу у законодавців моди, а твердо висловлює свою позицію при розробці проектів і створенні нових колекцій, впевнено задає модні тенденції у світі ювелірних прикрас. Усі колекції вражають та дивують (amazing) своїми актуальними, але оригінальними та неповторними дизайнерськими рішеннями.

Кожен, хто хоч одного разу відвідав сова магазин, відчував непідробне захоплення та бажання придбати ювелірні вироби із золота чи срібла. Всі прикраси настільки дивовижні та вишукані, настільки красиві та елегантні, що нікого не можуть залишити байдужими! Будь-хто знайде тут для себе щось слушне.

Асортимент ювелірного будинку Сова

Асортимент ювелірного будинку Сова багатий та різноманітний. Сезонні колекції, а також спеціальні проекти до Дня закоханих та Дня матері заслуговують на увагу. Витончена ювелірка, близька до класичної, а також екстравагантні, вигадливі прикраси розміщені на сайті інтернет-магазину. Тут є такі вироби:

  • сережки з червоного золота з фіанітом;
  • золоті сережки з фіанітами;
  • золоті каблучки з фіанітом у білому кольорі;
  • метелики, пір'їнки, квіти та гілки із золота;
  • кольє та підвіски зі срібла та золота;
  • персні, браслети та сережки із золота з яскравими вставками;
  • золоті прикраси з емалевими візерунками;
  • обручки з гравіюваннями;
  • ланцюжки, брошки, кільця, кулони та шпильки з жовтого золота.

Важливо знати! Компанія Sova jewelry house випустила ювелірні вироби-символи, що відбивають національну ідентичність, генетичний код українців. Вони чудово підійдуть людям будь-якого віку, чоловікам та жінкам.

Ювелірний будинок Sova  займає головну нішу на ринку ювелірних прикрас в Україні. Будучи лідером у цій галузі, компанія не нав'язує свою думку, а розробляє такі вироби та колекції, які допомагають кожному клієнту, кожній жінці розкрити та підкреслити свою індивідуальність, красу, а за бажання, та амбітність. Консультанти та менеджери завжди готові допомогти з вибором, підказати та запропонувати конкретні рішення.

Майте на увазі! Магазини Сова працюють у 17 областях України, у тому числі у Києві, Харкові та у Львові. Усі бажаючі  можуть зробити замовлення в інтернет-магазині. Це зручно та безпечно. Доставка працює оперативно та ефективно. Компанія постійно пропонує нові колекції, проводить акційні заходи, здійснює знижки.

Відгуки