uaru

Огляд та відгуки про VaLeo&V: трикотаж, одяг

Ми як покупці досить вимогливо ставимось до товарів, які пропонує нам ринок. Нам важливо знати з якого матеріалу та ким саме він виготовлений, які гарантії якості, чи можна довіряти виробнику. Найчастіше повну інформацію відстежити просто неможливо.

Огляд та відгуки про VaLeo&V: трикотаж, одяг

Ми хочемо познайомити Вас з українською компанією «VaLeo&V», яка не лише надає повну інформацію про себе та свою продукцію, а й гарантує високий рівень якості всього свого товару. Засновник компанії Бучок Валерій Васильович, який є її незмінним керівником, починаючи з 2002 року. Компанія пройшла непростий шлях становлення і наполегливою працею досягла заслуженої популярності у споживачів.

Основний напрямок роботи компанії «VaLeo&V» - виробництво та продаж трикотажних виробів практично для всіх категорій покупців. Трикотажні вироби для немовлят, дітей, молоді, чоловіків та жінок різного віку. Різноманітні моделі підійдуть як для активного відпочинку, так і для повсякденного життя.

Переваги та нелодіки Валео

Ретельно вивчивши всю доступну інформацію про дану компанію, ми готові поділитися здобутими плюсами та мінусами.

Отже, плюси:

  • У складі колективу близько 150 професійних працівників, які мають великий досвід роботи, що забезпечує повну зайнятість колективу та гарантує якісне виконання покладених на них обов'язків.
  • Технічне оснащення відповідає найвищим вимогам, регулярно проводиться його атестація на відповідність державним стандартам. Особлива гордість компанії – власний вишивальний цех.
  • У виробництві використовуються тканини виробництва України, Туреччини та Китаю. Закупівлі здійснюються без посередників, що допомагає утримувати ціни на доступному рівні. Обов'язкова умова при постачанні полотна – наявність сертифікату якості.
  • Компанія проводить повний цикл від створення моделі до упаковки та відправки покупцеві. Це гарантує повний контроль робіт і якості продукції, що випускається.
  • Асортимент продукції неймовірно великий: сукні, блузи та костюми, светри, штани та лосини, сарафани, шорти та піжами, та ще безліч моделей на будь-який смак.

А що ж з мінусами? Поговоримо про них. Основну претензію висувають молоді мами. Вони просять розширити сітку розмірів дитячих моделей. Малята швидко ростуть, а улюблене плаття більшого розміру, буває, вже не купиш. Хоча, як пояснюють працівники компанії, такі проблеми виникають іноді через підвищений попит. Над цим питанням вже працюють.

Найприємніше, що серед відгуків покупців ми не знайшли жодної претензії до якості одягу. Всі відзначають привабливий дизайн, відмінну якість тканини і довговічність моделей.

Відгуки