uaru

Де тепер купатися в Харкові?

Подивився результати аналізів води наших водойм. Стало ніякого. Виходить, якщо коротко, половина місць не придатна для купання через мінну небезпеку, а друга половина через погану якість води.

Де тепер купатися в Харкові?

Нещодавно я буд на Безлюдівський Пісочниці, а сьогодні прочитав, що він теж не відповідає нормам гігієни. А ще не відповідають «Удянський», «Журавлівський» та «Олексіївський» пляжі. Ці водойми фікально забруднені. Тобто попри війну яка херячить Харків в нас є люди які зливають своє гівно в річки та озера.

Цього літа звісно ми всі разом чекаємо на перемогу, сприяємо їй. Не зважаючи на це дітям потрібно сонце та вода. Так вийшло, що ми живемо у Харкові й в нас не багато місць де можна купатися. Найбільше водосховище - Печеніги пережило окупацію та контрнаступ. Його ліси ще довго будуть небезпечними. Чугуїв та Малинівка, в яких було багато баз відпочинку, обстрілюються й досі. Більш менш придатним для відпочинку признали Зміїв. А от в самому Харкові ситуація складна через жахливий стан води, кишкову паличку та фікалії.

Якщо є що написати в відгуках я з радістю почитаю, друзі!

Відгуки