uaru

Супермаркет Восторг Харків

Поруч із нами стоїть супермаркет під гучною назвою "Восторг". Дуже цікаво чути в продуктових лавах розмови по мобільному: "Привіт. Я в "Восторге", а ти?"

Супермаркет Восторг Харків

У Харкові багато гарних і великих торговельних центрів. Одним з таких є супермаркет «Восторг». На першому поверсі розмістився просторий магазин з безліччю різноманітних товарів.

Тут є великий вибір фруктів та овочів, молочної та м'ясної продукції, бакалії, побутових товарів. На поличках можна знайти як фермерські продукти, так її більш бюджетні варіанти.

У супермаркеті є власна пекарня і кулінарія, все дуже смачне все та свіже. На цій же території,  ще розмістився рибний супермаркет "Fresh fish", там великий вибір риби та рибних виробів, як свіжих, так і в заморозці. 

Магазин «Восторг» в Харкові займає велику площу, тому у залі просторо і зручно. Ціни дещо вищі аніж в інших супермаркетах, але є багато знижок і акцій.

На другому поверсі розмістилися відділи одягу, взуття, іграшок, посуду і домашнього текстилю, канцелярські товари та книжки. Нещодавно ще відкрили магазин "jusk"

Ще в переміщення ТЦ Восторг можна знайти аптеку, хімчистку, оптику і ще дещо. Дуже зручно те, що в одному місці можна придбати усе необхідне.

Відгуки