Огляд та вігдгуки про ROZETKA та франшиза розетки

Із 2005 року в Україні успішно працює інтернет-магазин ROZETKA. Ця компанія займає лідируючі позиції з продажу та відвідування сайту.

Огляд та вігдгуки про ROZETKA та франшиза розетки

Ще у 2007 році творець «Розетки» Владислав Чечеткін став переможцем конкурсу «Людина року 2007» у номінації «За найбільший внесок у розвиток ринку роздрібного продажу», а у 2010 - 2011 р.р. магазин був визнаний переможцем конкурсу «Ukrainian  IT-Channel Award».

В даний час  ROZETKA - це один з найпопулярніших інтернет-магазинів електроніки та побутової техніки, одягу та товарів для дому, продуктів харчування та напоїв. Вона присутня у Харкові, Чернівцях та у всіх містах України. Відгуки про «Розетка» наочно доводять популярність сайту. Користувачі відзначають, що тут можна купити абсолютно все за цілком доступними і навіть низькими цінами. Багато відгуків про доставку «Розетки». Відразу видно, що служба   працює чітко та якісно. За потреби можна скористатися послугою термінової доставки через кур'єра.

Показові та відгуки співробітників «Розетки». Вони підтверджують серйозність компанії. турботу не лише про клієнтів, а й про персонал, демонструють прагнення розвиватися та вдосконалюватись.

Сьогодні ROZETKA має власний бренд побутової та напівпрофесійної техніки  -  RZTK. Вже активно продається побутова, садова, снігоприбиральна. техніка, електротовари, інструменти та генератори. При визначенні переліку даних товарів орієнтувалися на відгуки та побажання покупців «Розетки».

Франшиза Розетки

Окрім іншого, активно розвивається партнерська мережа. Відкриваються точки видачі, магазини для франшизи, подаються заявки. Керівництво прагне зробити цей бізнес взаємовигідним, шукає шляхи розв'язання проблем, компроміси та ін. баланс між усіма учасниками, у тому числі, та клієнтами.   

Ви можете прочитати Франшиза ROZETKA відгуки, вивчити сайт, відвідати офлайн-магазини, щоб переконатися, що   компанія постійно шукає нові формати, створює нові сервіси, прагне бути ближчими до споживачів.

На цій сторінці зібрані відгуки про роботу інтернет-магазину  ROZETKA. Ознайомитися з ними, а також залишити свої коментарі можуть усі бажаючі як потенційні клієнти, так і люди, які хочуть працювати в даній компанії.

Відгуки