uaru

Компания Europc Киев

Комп'ютерні технології вже давно стали однією з найважливіших складових навколишнього світу. Мабуть, не знайдеться жодної галузі, де вони не знайшли свого застосування. Вивчення космосу, дослідження морських глибин, медичні інновації, виробництво найрізноманітніших товарів, сучасна архітектура, кіноіндустрія, різноманітне дозвілля – розвиток всього цього було б неможливим без використання цифрових технологій та комп'ютерної техніки.

Компания Europc Киев

Компанія EUROPC – один з провідних постачальників та реалізаторів сучасної комп'ютерної техніки, що була у вжитку (б/в), з країн Європи в Україну. Свій шлях компанія розпочала далекого 2004 року в невеликому офісі на Подолі у місті Київ. Згодом амбіції виросли, компанія зміцніла. Їй стала під силу як роздрібна, так і оптова торгівля.

На сьогоднішній день в асортименті компанії представлена ​​техніка таких відомих та популярних брендів як Apple, Lenovo, Xerox, IBM, HP, Dell, Fujitsu. Тут Ви знайдете ноутбуки, комп'ютери, монітори, принтери та багато іншого. При покупці Ви отримуєте загальну гарантію на 6 місяців на одиницю товару та розширену, що діє протягом одного року. Фахівці компанії стверджують, що приблизно 90% гарантійних випадків за потреби вирішуються за один день.

Розглянемо два основні критерії при виборі цифрової техніки б/в: технічний стан і вартість.

  • Компанія EUROPC пропонує комп'ютерну техніку провідних брендів, яка безпосередньо постачалася у великі компанії Європи за договором лізингу. Це означає, що техніка була у використанні суворо відповідно до договору від 3-х місяців до 2 років і була замінена в плановому режимі, а не у зв'язку з «моральним» чи технічним зношуванням. При постачанні до компанії EUROPC все цифрове обладнання проходить ретельне тестування та профілактику, що гарантує Вам покупку техніки у відмінному технічному стані.
  • На зниження ціни працюють декілька факторів: оптові поставки від виробника великим компаніям – замовникам; прямі оптові купівлі техніки б/в компанією EUROPC; великий досвід роботи та можливість оптового продажу на території України. В результаті Ви отримуєте професійну техніку у відмінному стані на 30 – 50 % дешевше за китайську «ноунейм» і в рази дешевшу брендових аналогів.

На сайті компанії Ви можете підібрати техніку для повної комплектації робочих місць торгових мереж, офісів, центрів, навчальних класів. Доставка замовлень здійснюється Новою Поштою, Інтаймом, Delivery, Гюнсел, Нічний Експрес по всій Україні. У містах Київ, Дніпро та Запоріжжя працюють офіси компанії з можливістю самовивезення.

Відгуки