uaru

Техно Їжак - чесний та незадовільний відгук про мережу

Якось доля занесла мене в магазин Техно Їжак. Багато хто з друзів брав у них техніку Apple, в різному стані. З додатковою гарантією та без, та завжди були задоволені.

Техно Їжак - чесний та незадовільний відгук про мережу

Перша зустріч, моя з ним, відбулась в м. Харків у торговельному центрі «Нікольський». Замовлення зроблене через сайт везли 5 днів. Товар приїхав в заявленому стані, з коробкою та зарядним пристроєм, все гарно і досить швидко. Гарантію додатково ніхто не парив як і аксесуари. В цілому я був задоволений і товаром і сервісом. Тому вирішив зробити ще одне замовлення.

На цей раз вибір випав на ноутбук Б/В стані 5 балів. Я гадав що це норм стан для такого магазина, як я помилявся….

Після відправки замовлення в вайбер досить швидко дівчина прислала фото стану пристрою. Це було зроблене за моїм проханням,  в коментарі замовлення. Стан мені сподобався, вона запропонувала додаткову гарантію за 2000грн і я на неї погодився.

Замовлення приїхало ДУЖЕ швидко, за два дні. Але отримувати я його прийшов через 4дні, но не суть.  Так от про отримання….

Товар дістали з кулька, який явно був ДУЖЕ но новим. Побачивши пристрій я був шокований. Ноутбук був брудний, не трохи, а так нібито на ньому хтось вечеряв не один тиждень. На дисплеї крихти наче від хліба. Кришка вся в плямах. Пристрій був явно не той, що на фотках. Корпус весь в подряпинах і не мілких….  В продавця попросив мікрофібру, або щось щоб стерти лайно з дисплея. Він без ентузіазму дав стареньку ганчірочку зі скла Chatel…

Я намагався витерти весь той бруд, але це заняття не мало успіху. На ноуті був заряд 5%, тому спитав чи йде блок в комплекті, він сказав так. Після чого достав з того самого замизканого пакета якусь жовту массу віддалено схожу на зарядний пристрій. Після цього я простився з Техно Їжаком назавжди. Рекомендувати їх я не хочу, не можу, і не буду.

А от питання як можна продавати техніку такого рівня, навіть Б/В, написавши що в неї стан 5, та навіть не протерти її при видачі від лайна, в мене залишилось і досі.

Відгуки