uaru

Супермаркети Сокіл мережа у Харкові

Продуктовий супермаркет – це великий універсам, де надається повний асортимент харчових продуктів та напоїв.

Супермаркети Сокіл мережа у Харкові

Як правило,  багато супермаркетів не буває. Уподобання у покупців різні, а значить і магазини повинні бути на смак і колір споживача. Кожен універсам різноманітний, на асортимент, доступність цін та акції, на певні види товарів.

Жителі Харківської області віддають перевагу супермаркетам, що розташовані в житлових будинках. По-перше, це зручність, по-друге комфорт. Саме до таких торгових точок належить мережа продуктових магазинів «Сокіл».

Компанія «Сокіл» вже завоювала любов своїх споживачів, оскільки є у Харкові вже кілька років. В області постійно відкриваються філії супермаркетів «Сокіл». Любов споживача склалася завдяки асортименту, демократичним цінам, графіку роботи (з 8:00 ранку до 22:00). Універсам зручний як для домогосподарок, так і для пенсіонерів завдяки тривалому режиму роботи магазину, він також комфортний для бажаючих придбати продукти після роботи.

Магазин Сокіл Харків

Відвідувачі універсаму Сокіл завжди легко знайдуть потрібний товар на полицях магазину, оскільки зали розділені на зручні секції. 

  • Магазин повністю оснащений пандусами та всім необхідним для людей інвалідів. 
  • У магазині можна розплатитися як готівковим, так і безготівковим розрахунком. Завдяки ранковій, невеликій завантаженості супермаркету, можна швидко знайти і купити потрібні продукти.
  • Магазин дотримується всіх профілактичних, антиковидних заходів, на вході покупці можуть обробити руки антисептичними засобами, скористатися одноразовими масками, вхід до зали лише в масці.

Кожен бажаючий відвідати магазин може ознайомитись з відгуками, які можна знайти в інтернеті. Найчастіше відгуки позитивні, але зустрічаються і негативні, пов'язані з роботою персоналу магазині, непривітним персоналом, грубістю працівників зали. Споживачі також зазначають, що керівництву магазину варто вжити заходів, інакше знизиться прибуток усієї мережі.

Загалом супермаркети «Сокіл» заслуговують на увагу з боку споживача, тому що вони  зручні для відвідування, пропонують свіжі продукти та доступні ціни.

Відгуки