ЖК Київський в Чернівцях - новобудови від Інтергал-Буд

ЖК Київський в Чернівцях - новобудови від Інтергал-Буд

Питання житла для людей завжди є великою проблемою. Особливо в наші дні коли багато будинків на сході та півдні нашої країни зруйновано. Тому дуже важливо коли є компанії які продовжують будувати житло. Але не менш важлива і якість такого житла. У нас в Чернівцях є будівельна компанія яка робить доволі якісне житло, це - Інтергал-Буд.

Житловий квартал «Київський» в Чернівцях

Ми хочемо зібрати відгуки всі хто проживає в житловому кварталі «Київський» в Чернівцях. Всі охочі мають можливість поділитися своїм досвідом і своїми думками. Інтеграл Буд будує доволі сучасне житло яке має добрий вигляд зовні й в середині квартири зручні і комфортні. Територія житлового комплексу обладнана дитячими майданчиками. В деяких домах є підземний паркінг. В кожному із будинків закладається можливість використовувати бомбосховище. Житловий комплекс «Київський» передбачає відкриття на своїй території крамниць. Для цього зазвичай виділяється перший поверх будівлі.

Дуже важливим в наших дні є безпека. Ми бачимо що будівельна компанія в Чернівцях закладає всі необхідні заходи для того, щоб забезпечити безпеку мешканців, а також зберегти в цілості особисті речі володарів. Дома оббудовані відео спостереженням, є домофони. На територіях житлового комплексу діє сусідська варта.

У квартирах передбачене автономне опалення. З недоліків можна помітити стрибки напруги тому обов’язково потрібно придбати додаткове обладнання для випрямлення струму. Якщо ви придбали житло в кварталі «Київський» в Чернівцях, або тільки збираєтесь це зробити обов’язково залишайте свій відгук. Нам дуже цікава думка користувачів.

Відгуки