Відгуки про Нову Пошту

Одним з найбільш використовуваних і розповсюджених в Україні є перевізник «Нова пошта».

Відгуки про Нову Пошту

В нашій країні багато різних перевізників. Це державні. Він один і це «Укрпошта».  А також  приватні: «Нова пошта», «Meest express», «Делівері» і т.д. У кожному місті України, великому і маленькому, можна знати відділення "Нової пошти" і немало відгуків. Відділень дуже багато. І це дуже зручно. 

Для мене основні переваги Нової Пошти 

  • На сьогодні Нова Пошта найшвидше за всіх доставляє відправлення.
  • Можна здійснити пересилку як по країні, так і за її межами. 
  • Вся система комп'ютеризована.
  • Є можливість відстежити весь шлях посилання.
  • Через додаток можна знайти всю важливу інформацію.
  • І навіть отримати відправлення без документів.
  • Треба лише засканувати штрих-код і одразу з'являється уся ваша інформація і данні.

Мінуси і недоліки Нової Пошти

Але ж є і свої мінуси. «Нова пошта» має найвищі розцінки, вартість відправлення стартує від 40 гривень. Чим більша вага, тим дорожче. Проте вони рахують ще й об'ємну вагу. Наприклад, якщо відправляти щось неважке, але об'ємне, то сплатити доведеться немало. Одного разу замовляла коляску для дитини, її упакували дерев'яними пелетами, і при фактичній вазі до 20 кг, об'ємна вага вийшла 115 кг. Тож пересилка вийшла 700 гривень. Також можуть запакувати кілограмову річ у коробку на 5 кг і відповідно до об'ємної ваги розрахувати вартість. Треба уважно за цим слідкувати й тоді проблем не буде. Також є такий недолік. Працівники Нової Пошти наполягають на відправленнях у коробках, а не пакетах.

Не дивлячись на все це, Нова Пошта має високий рівень технічної підтримки. Будь-яке питання можна вирішити телефонним дзвінком на гарячу лінію. Оператори розв'язувати вашу проблему, і якщо в ситуації є провина компанії, просять вибачення і пропонують безплатне відправлення бонусом. На гарячому лінію можна легко додзвонитися, не те що в «Укрпошті». Там це анріал.

З багатьма компаніями є договори та доставлення може бути дешевше, або зовсім безплатно. Це теж дуже зручно. У зв'язку з карантином, а тепер ще й з війною, інтернет замовлення та пересилання речей має великий попит. Тож «Нова пошта» дуже зручний і надійний перевізник. Раджу до використання! І чекаю на ваші відгуки.

Відгуки