uaru

Відгуки про інтернет магазин Хозторг в Харкові - hoztorg

Інтернет магазин Хозторг (hoztorg.org.ua) – інтернет-ресурс невеликої компанії сімейного типу, магазин, склад та офіс якої знаходиться у місті Харків.

Відгуки про інтернет магазин Хозторг в Харкові - hoztorg

Основний напрямок роботи компанії Хозторг – продаж товарів господарського призначення дрібним та середнім оптом. За роки роботи команда компанії виробила деякі принципи, які значно відрізняють їх від конкурентів.

  1. Колектив свідомо відмовився від послуг маркетологів, виїзних бухгалтерів, юристів та інших працівників, що дозволяє не збільшувати вартість товарів без потреби.
  2. 80% продукції, яку можна придбати в інтернет-магазині компанії – вітчизняного виробництва. Закупівлі проводяться великими партіями у виробників, адже від цього залежить можливість утримувати ціни на найдоступнішому рівні.
  3. Усі товари, представлені в інтернет магазині, є в наявності, а їх ціни є актуальними.
  4. Фото представлених товарів зроблені працівниками компанії та відповідають оригіналам.

Працівники магазину Хозторг в Харкові безкоштовно запакують весь товар, зважать та зроблять виміри габаритів. Таким чином Ви не оплачуєте упаковку невідомої якості та зайву вартість за пересилання товару.

Доставка

Доставка замовлень проводиться:

  • Службою доставки компанії по м. Харків
  • Службою доставки компанії до магазину Хозторг на ТЦ Барабашово
  • Самовивіз зі складу компанії
  • Доставка "Delivery"
  • Доставка "Укрпошта"
  • Доставка "Нова Пошта"

В асортименті магазину: господарський інвентар, відра та тази, побутова хімія та товари для дому, електролампи, бочки, виварки, ванни та багато іншого. Якщо у Вас виникнуть питання щодо якості або ціни товарів, як, втім, і будь-якої іншої тематики, працівники інтернет магазину нададуть Вам детальну консультацію. Мета компанії Хозторг Харків – задовольнити бажання відвідувача на стільки, щоб він згодом став постійним покупцем та порекомендував його всім своїм друзям та колегам.

Відгуки