uaru

TSENIX - Створення сайтів у Харкові

Ми допомагаємо власникам малого та середнього бізнесу: перевести свій бізнес в інтернет, налагодити продажі та потік заявок.

TSENIX - Створення сайтів у Харкові

Бізнесмену не потрібно турбуватися за кожного відвідувача сайту, він отримує впевненість у тому, що покупки відбуваються без його участі. У нього з'являється багато часу для пошуку нових ніш, спілкування з сім'єю, хобі та знижується рівень стресу. 

Ми допомагаємо досягати цього за рахунок нашого досвіду (ми зробили понад 250 сайтів лише у Харківській області) та унікальної послуги: ми проводимо підприємця за руку від ідеї бізнесу до перших продажів на його сайті. Ми завжди із засновником бізнесу, підказуємо та допомагаємо, беремо на себе 100% турбот по сайту та заспокоюємося тоді, коли підприємець сам каже: «тепер я задоволений, потік виручки мені подобається». Лише після цього ми беремо вихідний).

Як ми розробляємо сайти?

Ми зробили кілька пакетів під різний темперамент підприємця.

  • «Марш-кидок на 14 днів» - Уявіть, що у вас є відрядження в інтернет на 2 тижні. Якщо ви працюєте з нами, то за цей час ми робимо сайт, і він уже починає приносити заявки. Але з вас: ідеї, товари, генерація смислів, контенту, картинок та відео. Хід робіт розписаний днями, йдемо за чітким графіком, як спецназ, і ви йдете разом із нами. Приготуйтеся працювати по 12 годин на день. Нагорода – спокій через 14 днів.
  • «Експедиція 28 днів» - Відрядження в інтернет для тих, хто хоче працювати в більш спокійному режимі. Підходить для тих, хто бажає оновити сайт, зробити маневр проти конкурентів.
  • «Тактичний простір». 60 днів.

Наш сайт: TSENIX - розробка сайтів Харків.

Відгуки