uaru

М'ясомаркет: мережа для гурманів просто під будинком, коли готувати немає часу, але хочеться смачного

Одного разу, повертаючись з роботи, я вирішив заскочити в магазинчик, що зачаївся просто під моїм вікном. Знаєте, як іноді хочеться замість похмурого Продукти24 побувати в місці, де м'ясо свіже, як ранкова роса на ковбойських чоботях, і вибір готових страв вражає уяву )). Ось майже таким виявився цей магазин. О, "М'ясомаркет" - це не просто магазин, а лафа для м'ясоїдів і ледарів, де можна роздобути все для смачного обіду. Не виключено, що тут зустрінеш навіть добродушного м'ясника з іронічною посмішкою на обличчі.

М'ясомаркет: мережа для гурманів просто під будинком, коли готувати немає часу, але хочеться смачного

М'ясо і доставка

Заходиш всередину, і ось воно - м'ясо у всіх його проявах: свинина, яловичина, курятина та інші ковбасні аксесуари. І все це за цінами, які для місця, що розташувалося за 50 метрів від будинку, можна назвати прийнятними. Інтер'єр без зайвої пафосності, але з родзинкою. Особливо якщо порівнювати з КОЛО. Ну що ж, побувавши там, я зрозумів, що моє життя більше не буде колишнім! По-перше, м'ясо там дійсно свіже, курка від "Наша Ряба", а не від "Мейд ін найближчий підвал".

Я також оцінив, що в магазині "М'ясомаркет" можна купити фарш, який перекрутять при тобі з того, з чого ти сам захочеш. Це значно економить час на готування, а м'ясо залишається свіжим і смачним. Я справді кайфую від курячих продуктів, які не виділяють велику кількість води в процесі приготування.

Потрібна доставка? Не питання! М'ясомаркет оперативно доставить замовлення протягом 24 годин по всій країні, а при замовленні від 1000 грн - ще й безкоштовно! Цією опцією я правду сказати, не користувався.

Кулінарія

Але не думайте, що тут тільки м'ясо - ні, тут ще й безліч напівфабрикатів, таких як піца, готові замариновані м'ясні продукти, овочі та фрукти. Усе, що потрібно для щасливого, ситого шлунка. Забули про піцу на вечірці? Рятує напівфабрикат піци, який розігріють просто в магазині або ви зможете зробити це вдома.

Щодо кулінарії, то тут "М'ясомаркет" просто трансформується в "Рай на землі" для лінивих гурманів. Часу й бажання готувати немає, а заходиш сюди - і вуаля, салати свіжі, вибір страв великий. Млинці та сирники - просто чудові, немов зі столу бабусі.

Особисто моє життя з "М'ясомаркетом" життя стало простішим: приходиш ввечері з роботи, втомлений, і тут же знаходиш собі щось смачненьке на вечерю. Увечері можна знайти свіжі салати і готові страви. Також є сирники, млинці та інші приколюхи - їх не потрібно готувати! Єдине, що трохи затьмарює мій сяючий настрій - під кінець дня в кулінарії зазвичай уже мало страв на вибір, та й вибір сирів і вин міг би бути більшим.

Акції та кешбек

Також приємно дізнатися про програму лояльності, яку пропонує мережа магазинів "М'ясомаркет". Кешбек можна використовувати в магазинах мережі та партнерських магазинах ЇМО ЮА, таких як фірмова мережа "Наша Ряба" або точка швидкого харчування "Донер Маркет".

Загалом, товариші, якщо вам потрібне місце, де можна купити все необхідне для повноцінної вечері або просто взяти з собою щось смачненьке, і при цьому біля дому - "М'ясомаркет" не поганий вибір! Залишайтеся ситими, задоволеними і зарядженими іронією та гумором, як і я.

Відгуки