uaru

Синєво огляд та відгуки про лабараторію

«Сінево» - мережа європейських лабораторій, що надає послуги досліджень широкого спектра для клієнтів різного віку та статі. На території України вона відкрила свої перші відділення у 2007 році. За 15 років роботи було відкрито понад 350 відділень у 150 населених пунктах України.

Синєво огляд та відгуки про лабараторію

"Synevo" є одним із підрозділів медичного холдингу "Medicover", заснованого в Польщі на початку 1995 року. Згодом мережа розширилася. Її офіси були відкриті у Німеччині, Туреччині, Румунії, Індії, Україні та інших країнах. На сьогодні до мережі входять госпіталі, амбулаторні клініки, лабораторії та спеціалізовані медичні заклади. Вони працюють у двох напрямках: діагностичний сервіс та охорона здоров'я.

На теренах України лабораторії «Synevo» були відкриті в таких містах як Київ, Вінниця, Чернівці, Дніпро, Одеса, Харків, Львів. Щомісяця до послуг мережі звертаються понад 300 000 пацієнтів, виробляється понад 1,8 мільйона тестів різного рівня. Завдяки багаторічному досвіду роботи в Європі, Synevo має міжнародні контракти з надійними виробниками обладнання та реагентів найвищої якості. Це дає мережі можливість використання обладнання останнього покоління, що гарантує точну та доступну діагностику для своїх клієнтів.

Робота компанії проводиться згідно з усіма міжнародними стандартами, зокрема вимогами ISO 15189.

Керівництво компанії постійно працює над розширенням списку наданих послуг, піклується про безпеку та комфорт клієнтів. Починаючи з 2013 року компанією було запущено online-сервіс, який значно розширив можливості як для працівників, так і для пацієнтів. На цей час на сайті «Сінево» в будь-який час можна ознайомитися з переліком послуг, їх вартістю, залишити свою заявку або ж ознайомитися з вже готовими результатами аналізів. Отримуючи результат, клієнт має доступ до свого особистого кабінету, де в будь-який час може ознайомитися зі своїми даними. На сайті компанії працює послуга виклику медсестри додому, що значно полегшує здачу аналізів клієнтам, які через будь-які причини не можуть відвідати відділення мережі. Постійно працює інформаційна служба, яка допоможе розв'язувати всі питання, що виникають.

Синєво Чернівці

Вже з 2014 року перші діагностичні лабораторії «Synevo» були відкриті у місті Чернівці. Сьогодні працюють 4 відділення за адресами:

  • Вул. Авангардна, 53
  • Вул. Героїв Майдану, 85
  • Вул. Головна, 32
  • Вул. Садова, 6-А

Усі відділення зручно розташовані щодо зупинок громадського транспорту.

Час роботи 700 – 1600, у суботу 730 – 1400.

Лабораторії по вул. Авангардно, 53 та вул. Садовій, 6-А працюють у неділю, час роботи 800 – 1400. Відділення працюють без перерви. Номер телефону, за яким можна звернутися за цікавою для Вас інформацією +380 44 205 0020.

Відгуки