uaru

Зміїв медиа 25 канал

На сьогодні 25 канал є одним з найулюбленіших для мешканців Зміївського району. Програми місцевої телерадіокомпанії мають високий рейтинг у мешканців Змієва, селища Комсомольського, нас транслюють кабельні мережі міста Змієва та селища Комсомольське. ТРК «Зміїв ТБ» є госпрозрахунковою структурою і приймає участь в комерційній діяльності, надає інформаційні послуги населенню, підприємствам, установам та організаціям. Ми відкриті для кожного і завжди готові до співпраці.

Зміїв медиа 25 канал

«Добрий вечір, шановні телеглядачі, в ефірі 25 каналу телерадіокомпанія «Зміїв ТБ» з оглядом районних новин», саме такими слова ми розпочинаємо свій традиційний щоденний телевізійний ефір. Ми прагнемо, війти в кожну оселю, розповідаючи про перебіг подій у районі, допомагаючи людям відчути причетність до процесів сьогодення, відкриваючи широкі можливості для людських контактів та спілкування. Можливо важко переоцінити важливість тієї справи, яку ми виконуємо, але для нас важливо, щоб зміївчани відчували, що на нас покладено надзвичайно важливе завдання – задовольнити всі зростаючі потреби суспільства у об’єктивній та неупередженій інформації, надійному та якісному зв’язку з громадянами.

Над створенням динамічної інформаційної програми, яка дозволяє нашим глядачам у лічені години дізнатися новини з усіх куточків нашої Зміївщини, відчути безпосередню причетність до життя свого міста чи села, своєї малої Батьківщини працює хоча й молодий, але досить кваліфікований колектив, талановитих журналістів та технічних працівників. Сьогодні ми вдячні своїм попередникам, за те що телерадіокомпанію «Зміїв ТБ» за всі 19 років її діяльності у медіа просторі Харківщини знають, впізнають та залюбки підтримують дружніми контактами, порадами, досвідом.

історія створення «Зміїв ТБ»

Формування місцевого телебачення у Зміївському районі почалося 6 грудня 1992 року. За цей період діяльності ТРК зарекомендувала себе, як досить потужна телеорганізація, з великим творчим потенціалом. Більшість телепродукції, що виходить в ефір на 25 каналі – власного виробництва. Це, перш за все, інформаційні огляди новин Зміївського району, програми високої художньої та технічної якості про життя району, його культуру, побут, історичне минуле, зустрічі в сучасно обладнаній студії з цікавими, видатними людьми Зміївщини, з керівниками підприємств, організацій, установ.

Чимало власних програм ми присвячуємо проблемам молоді, соціальній тематиці, ми прагнемо запропонувати якісні та цікаві аналітичні програми, програми історико-культурного та духовного спрямування, а також розважальні, дитячі програми та документальні відеофільми. Наші авторські програми: «Духовна Зміївщина», «Дороги долі», «Дієслово», «Гість у студії», «Пафосний гламур», «У країні цікавинок», «Мультимікс» і обов’язків щоденний випуск Новин. Над програмним ефіром в телерадіокомпанії працюють хоча й молоді, але досить кваліфіковані, талановиті журналісти та технічні працівники. Новітня матеріально-технічна база дозволяє створювати якісні програми телепередач та транслювати їх у ефірі 25 каналу.

Відгуки