uaru

Вигідний шопінг: як виглядати стильно з мінімальними витратами?

Вигідний шопінг не тільки покращує настрій, а й дає змогу поповнити гардероб стильним одягом без шкоди для бюджету. Є декілька способів, що допоможуть створювати модні образи для будь-якого випадку та суттєво заощаджувати.

Правильний вибір магазину жіночого одягу

Вибирайте магазин жіночого одягу із широким асортиментом, де є актуальні фасони, висока якість матеріалів та демократична цінова політика.

Онлайн-магазини з продукцією від вітчизняного виробника пропонують різноманітні товари: від базових білих футболок, класичних сорочок та синіх джинсів, до комбінезонів, спідниць-шорт та боді з трендовими принтами.

Враховуйте якість одягу та різновиди матеріалів

Саме тканина та її якість відіграють важливу роль під час поповнення гардероба. Від цього залежить як довго річ матиме свій початковий вигляд. Якісні матеріали відрізняються довговічністю, гігроскопічністю та повітропроникністю:

  • для літнього сезону вибирайте бавовняні речі з невеликим додаванням еластану, із прошви, 100% льону, штапелю, віскози, ситцю, сатину та шифону;
  • для осінньо-зимового сезону найкращим вибором будуть кашемір та ангора з додаванням акрилу, щільний денім, вельвет та драп.

Віддавайте перевагу матеріалам із високим вмістом натуральних волокон. Це гарантує більший термін служби одягу, стійкість до деформації та вицвітання.

Використовуйте тренди для оновлення базового гардероба

Базовий гардероб — основа всіх образів. Вибирайте універсальні речі, які з легкістю комбінуються між собою: класичні штани, джинси, пуловери, джемпери, сорочки, однотонні футболки, спідниці, сукні, жакети та верхній одяг із мінімалістичним дизайном. Чим більше поєднань можна створити з однією річчю, тим вигідніша вона для бюджету. 

Створюйте капсульний гардероб, підбираючи нейтральні відтінки та стримані принти: клітинку, тонку смужку, дрібні квіткові візерунки. Щоб образи не були нудними, додавайте трендові елементи та аксесуари для підтримки актуальності аутфітів:

  • сумки, ремені, сонцезахисні окуляри, прикраси та головні убори зроблять образ цікавішим;
  • кілька речей із трендовими принтами та незвичайними фасонами освіжать look та розставлять потрібні акценти.

Вигідний шопінг — це мистецтво комбінувати базові речі та тренди з мінімальними витратами. Оновлюйте гардероб в showroom By Nona якісними та універсальними речами, а також не забувайте інтегрувати ультрамодні елементи.

Відгуки