uaru

Управління освітленням в Розумному домі — переваги, комфорт та безпека

Управління освітленням та економія споживання електроенергії — питання, актуальні для кожної сім'ї. В Україні управління освітленням особливо актуальне для житла, оснащеного системами Розумного будинку, при цьому йдеться не тільки про можливість вмикати/вимикати світло в приміщенні. Це технологічний крок уперед, який дозволяє людині створити оптимальні умови освітлення у кожному приміщенні будинку та реалізовувати сценарії освітлення для різних ситуацій.

Управління освітленням в Розумному домі — переваги, комфорт та безпека

Переваги управління освітленням

Важливість використання цієї технології у концепції системи Розумного дому важко переоцінити. Використовуючи її, ви можете не тільки заощаджувати електроенергію, але й створити у своєму будинку максимально затишну та комфортну атмосферу. Такі можливості надають позитивний вплив на настрій, відпочинок та продуктивність праці людини. Наприклад, за допомогою таких невеликих пристроїв, як смарт вимикачі, світильникита реле, у кожній кімнаті можна створити різний настрій:

  • для комфортної робочої атмосфери — активне та яскраве освітлення;

  • для комфортного вечірнього відпочинку — м'яке, приглушене та розслабляюче світло.

Переваги системи розумного управління освітленням відчутні у багатьох аспектах:

  1. Ефективність використання енергії

Завдяки можливості точного налаштування яскравості та часу освітлення, можна мінімізувати споживання електроенергії та суттєво знизити суму оплати за рахунками за спожиту електрику.

  1. Безпека та захист будинку

Є відмінний спосіб відлякати потенційних зловмисників та забезпечити безпеку свого будинку — створити ілюзію присутності людини в будинку у разі її відсутності. У цьому вам допоможе функція «Розумної присутності», що дозволяє програмувати автоматичне увімкнення/вимкнення світла в різний час,

Розумне освітлення від компанії Showtime

На сайті магазину Showtime ви знайдете широкий асортимент пристроїв для керування освітленням.

  1. Смарт вимикачі

З їх допомогою ви зможете дистанційно керувати світлом у різних кімнатах, а також створювати графіки роботи освітлення відповідно до вашого розпорядку дня.

  1. Смарт світильники та лампочки

Це невеликі вироби, здатні підтримувати різні колірні температури та рівні яскравості. З їхньою допомогою, залежно від поточної ситуації, ви зможете створити необхідний настрій у своєму будинку.

  1. Реле та діммери

Для тонкого налаштування рівня освітлення, що відповідає вашим потребам, вам знадобляться реле та діммери. В асортименті Showtime дані пристрої широко представлені, вони особливо актуальні в моменти, коли потрібна як максимальна яскравість для роботи, так і світло приглушене для релаксації.

Не пропустіть шанс отримати для себе та членів своєї сім'ї комфорт та безпеку, а також можливість економії за споживану енергію завдяки розумному управлінню освітленням у вашому будинку. Завітайте до сайту магазину Showtime, де представлений широкий вибір смарт вимикачів, смарт світильників та лампочок, реле та діммерів.

Таке обладнання допоможе вам створити ідеальну атмосферу у вашому розумному будинку. Купити Управління освітленням з доставленням у Києві або замовити необхідний пристрій з доставленням в будь-яке інше місто України пропонує компанія Showtime.

Відгуки