uaru

Покупка SSL сертифіката

SSL-сертифікат – це метод захисту персональних відомостей користувача в Мережі. Якщо на інтернет-майданчику є SSL-сертифікат, це означає, що тут забезпечено безпечне введення пароля або номеру картки банку. Це стандартний протокол безпеки, задіяний під час шифрування даних між веб- браузером та сервером. 

Послуги з отримання та встановлення такого функціоналу, як SSL-сертифікат, доступні в спеціалізованій компанії RX-name. Якщо необхідно підвищити конкурентоспроможність бізнесу, треба обов'язково подбати про безпеку та купити такий сертифікат.

Особливості отримання сертифіката

Спочатку замовнику слід визначитися, який різновид протоколу потрібен. Є сертифікати SSL з:

  • простою перевіркою домену; 
  • захистом усіх зв'язаних доменів;
  • перевіркою домену та організації; 
  • розширеною перевіркою.

Оптимальним фахівці називають останній варіант замовлення послуги.

Загалом, серед плюсів встановлення SSL сертифіката є те, що інтернет-ресурси з унікальним цифровим підписом для забезпечення конфіденційності передачі інформації мають більш високий рейтинг Гугла. Турбота про безпеку позитивно впливає на ранжування системами пошуку, довіру аудиторії.

Як отримати та встановити SSL сертифікат?

Для отримання протоколу безпеки робиться запит (CSR). Це текстовий файл з закодованими в ньому даними про адміна домену та ключ у відкритому вигляді. CSR можна згенерувати за інструкцією, яку надає компанія. 

Встановлюють сертифікат SSL за допомогою хостингової управлінської панелі або офіційної документації. Фахівці техпідтримки допоможуть у встановленні протоколу безпеки. 

Для сертифіката генерується приватний ключ. Виконується генерація разом із CSR, зберігають все в окремому текстовому-документі. Далі він буде потрібен для встановлення, продовження і якщо стане необхідним – перевстановлення протоколу безпеки. Важливо не видаляти ключ навіть після встановлення сертифіката. 

Якщо користувачу важливо розуміти, яким чином можна продовжити сертифікат SSL, він має знати: ця опція доступна у особистому кабінеті у відповідному розділі. Треба лише натиснути «Продовження». Потім слід ще раз верифікуватися й встановити черговий сертифікат. 

Отримання та встановлення SSL-сертифіката: чому варто вибрати послугу в спеціалізованій компанії?

Для клієнтів діє цілодобова підтримка. Слід лише подзвонити за номером телефону чи звернутися до фахівця в чаті, і він допоможе при виникненні у користувача будь-яких труднощів. Досвідчені консультанти компанії також надають допомогу замовнику при виборі SSL сертифікатів для інтернет-ресурсу.

Серед інших переваг співпраці – можливість легкої активації послуги та прийнятні тарифи. Також можна вибрати термін оплати.

Відгуки