uaru

Футболки з принтом Guess – для яких стилів вони підійдуть?

Цей простий предмет гардеробу виявився культовим, своєю універсальністю він підкуповує кожного, хто цінує комфорт і свободу рухів. Не залишилися осторонь і модні бренди, відомий у всьому світі Guess пропонує стильні чоловічі та жіночі принтовані футболки актуальних кольорів сезону.

Всупереч поширеній думці, що T-shirt – це звичайний бавовняний одяг, призначений для дому та сну, футболка може бути частиною розкішного аутфіту. Смиливо миксуй її з іншим одягом для прогулянок, роботи та багатьох інших занять, у свята та будні.

Актуальні футболки – що модно цього сезону

Як і всі предмети одягу, вони теж піддаються мінливим трендовим вітрам. Змінюється силует, довжина, ступінь облягання, крій рукава та пройми, види принтів. Щоб речі сиділи як треба та ідеально поєднувалися, необхідно враховувати ці факти. Подивимося, які футболки носитимуть ті, хто стежить за модою.

  • Футболка-оверсайз. Повинна бути виготовлена ​​з досить щільного трикотажу або іншої тканини, що добре тримає форму. Зберігається розслаблений стиль і комфорт у носінні, але водночас образ виходить зібраним та стриманим.
  • Футболки із принтом. Напис або кольоровий малюнок повинен розташовуватися в центрі та бути досить великим. Дуже актуальний вінтажний стиль, який добре вписується у гранжеві образи.
  • Кроп-топи. Укорочені моделі зараз на піку популярності, вони витягують фігуру та додають кілька бажаних сантиметрів ногам.
  • Біле та чорне. Базові кольори верху допоможуть створити чудові комплекти в монохромі або драматичнішому, контрастному варіанті.

Трендові відтінки футболок перетворюють просту річ на акцентний елемент модного аутфіту. Головне вибрати той колір, який підійде саме тобі. Зверни увагу на популярні кольори сезону: блакитний, сірий, колір апельсина, вогненно-червоний, ніжний персиковий з рожевим підтоном, сірувато-бузковий, буряковий.

Підібравши кілька моделей із каталогу Guess, ти створиш неповторні образи для різних випадків життя.

Створюємо різні стилі із футболками Guess

Брендовий T-shirt – це не тільки ідеальне пошиття та якісний матеріал. Одягаючи футболки Guess, ти несеш певне посилання, натхнене філософією G. Кожна річ по-своєму унікальна і потребує вишуканого смаку, сміливості у поєднаннях та свободи самовираження. Як виграє ваш образ у комплекті з футболками?

• Класика.

Приглуши яскраві кольори верху спокійними відтінками, одягнувши відповідний жакет поверх футболки. Підійде сірий, синій, беж або колір шоколаду. Ти отримуєш стриманий образ для офісу – просто та елегантно!

• Кежуал.

Улюблений стиль юнаків та дівчат G. Зробімо його досконалішим? До джинсової спідниці та кросівок підійде клатч Guess і завершить образ відповідна бейсболка. Замінимо звичні джинси на прості штани темного кольору, у поєднанні з кросівками та рюкзаком – чоловічий аутфіт готовий!

• Рок-шик.

Обіграти зайву брутальність стилю дуже просто – жодних прикрас та доповнень, лише чисті лінії та бездоганні речі. Шкіряна спідниця або джинси G в поєднанні с косухою створять сильний образ, який не потребує аксесуарів.

• Смарт-кежуал.

Знайди баланс між діловою класикою та невимушеним вуличним стилем, доповни чоловічий дует «джинси та футболка» діловим піджаком. У випадку з жіночим образом це буде мікс ділових штанів зі стрілками та T-shirt з лаконічним логотипом. Головне: акцентний колір принта та низ комплекту повинні збігатися.

• Preppy.

Стиль, що виражає акуратність, невимушену розкіш та нотки романтики. Використовуй пастельні тони, смужку та світлий низ, а акуратні брендові кеди завершать образ.

Як бачиш, з T-shirt можна створити безліч вдалих поєднань. Вони допоможуть тобі виглядати на всі сто на роботі, ділових переговорах, прогулянках містом, на виставці, концерті або посиденьках з друзями.

Зібрати свій неповторний образ і почуватися впевнено в будь-якій ситуації допоможе інтернет-магазин MODIVO. Відвідай сайт https://modivo.ua/, тут представлені останні колекції бренду Guess – модний чоловічий, жіночий та дитячий одяг, багато деніму, аксесуари та знамениті сумки. Будь в стилі G щодня!

Відгуки