uaru

Автокредит у Банку Львів: умови, оформлення

Наявність власної машини ー це максимальна мобільність, можливість вільно подорожувати та не залежати від громадського транспорту. Тим, у кого немає потрібної суми, Банк Львів пропонує вигідні кредити на автомобілі.

Скористатися цією послугою дуже просто, зокрема, немає потреби збирати велику кількість документів чи стояти в черзі у відділенні. Подати заявку на отримання позики можна онлайн на сайті фінансової установи.

Умови для отримання автокредиту

Це популярна послуга, яка дає можливість придбати авто мрії зараз, не чекаючи, доки настануть кращі часи. Придбати можна транспортний засіб не тільки з пробігом, а й новий. Позика видається на термін до 5 років, увесь цей час можна користуватися машиною для власних цілей та щомісяця вносити мінімальні платежі.

Погасити наявну заборгованість можна й раніше встановленого в договорі терміну, за це не призначаються штрафні санкції й не нараховується пеня. Максимальна сума, яку можна отримати ー 510 тис. грн, цього цілком достатньо, щоб придбати автомобіль та не витрачати забагато власних заощаджень. Можна отримати мінімум 10 тисяч гривень.

Відсоткову ставку для позики розраховують індивідуально для кожного клієнта. Все залежить від суми першого внеску, терміну кредитування, загальної суми та багатьох інших факторів. Після придбання та оформлення авто стає заставним майном банку до погашення заборгованості, його не можна продавати чи обмінювати. Після закриття кредиту це обмеження знімається.

Як отримати позику на автомобіль

Для цього не потрібно відразу звертатися до відділення, спочатку необхідно визначитися з сумою та оцінити свої фінансові можливості щодо погашення. Для цього зручно скористатися онлайн-калькулятором на сайті Банку Львів. Вкажіть бажану суму й термін кредитування, щоб побачити, скільки потрібно буде платити щомісяця.

Визначившись з умовами, необхідно заповнити й подати заявку на сайті онлайн. Подальша процедура виглядає так:

  • клієнт має дочекатися дзвінка від менеджера. Працівник Банку Львів зателефонує, щоб уточнити всю необхідну інформацію та відповісти на запитання позичальника;
  • користувач приходить у відділення банку, щоб підписати договір та отримати кошти. Зауважте, що це не споживчий кредит, отже відсоткова ставка не буде такою високою, і є можливість отримати понад 150 тис. грн;
  • потрібно поступово погашати заборгованість. Автокредит надається на термін до 5 років, за цей час достатньо вносити мінімальні щомісячні платежі. Також є можливість дострокового закриття без штрафів.

Кредит на автомобіль від Банку Львів ー це можливість придбати транспортний засіб без довгих очікувань для будь-якої мети. Достатньо бути платоспроможним та регулярно вносити щомісячні платежі, щоб не мати проблем.

Джерело: Сайт www.banklviv.com

Відгуки