uaru

Лаунчпад криптовалют: безпечний спосіб інвестування в цифрові активи

Крипторинок – це місце з величезними перспективами, де може заробляти кожен, хто готовий докласти для цього зусиль. Крім консервативної криптоторгівлі, можна обирати більш цікаві варіанти інвестування. Один із таких – лаунчпад. Якщо вкластися у правильний проєкт, можна в сотні разів примножити свій капітал.

Що таке криптовалютний лаунчпад?

Під Launchpad розуміють стартові платформи, на яких проводяться токенсейли та інші активності для криптостартапів. Подібні майданчики виконують важливу задачу – зводять разом якісні криптопроєкти та приватних інвесторів.

Лаунчпад крипти допомагає стартапам знаходити джерела інвестування та розширювати аудиторію. Роль самої платформи полягає в тому, що вона проводить ретельний вибір проєктів перед публікацією у себе. Але крипто-лаунчпад можна розглядати і з іншого боку. Він дозволяє ком'юніті приватних інвесторів дізнатися про нові, цікаві та перспективні криптостартапи. Як результат – розробники одержують підтримку для розвитку проєкту, а інвестори – можливість вкластися у перевірений стартап.

Чому лаунчпади – це безпечно?

Купівля/продаж криптовалюти здійснюється на біржах за умовою забезпечення з боку сервісу високого рівня безпеки. Криптолаунчпад також бере на себе зобов'язання захистити і сам криптопроєкт, і інвесторів. Насамперед майданчик аналізує та детально розбирає стартап, і лише після цього відбувається його запуск. Токенсейли можливі лише в тому випадку, якщо проєкт має реальну команду та опрацьовану ідею. Якщо криптостартап пройшов, придбати криптовалюту на українських сайтах можна на ранній стадії розвитку проєкту. Очікується, що в майбутньому вартість таких токенів зросте, що дозволить інвесторам заробити на різниці курсу купівлі та продажу.

Для участі у лаунчпадах можуть передбачатись обов'язкові умови. Наприклад, на одній із найбільших у Європі криптобірж – WhiteBIT – необхідно виконати такі дії:

  • Пройти процедуру KYC – верифікація особи.
  • Придбати нативні токени біржі (WBT).

Лаунчпади від відомих криптоплатформ – це свого роду гарантії того, що ви не потрапите на шахраїв. Незважаючи на те, що застосовується вдосконалений підхід до відбору проєктів, ви повинні бути обачними. Заздалегідь оцінюйте можливі ризики та лише після цього інвестуйте.

Як вибрати відповідний лаунчпад криптовалют?

Теоретично криптолаунчпади здатні приносити значний дохід. Однак ніхто не скасовував ризики, пов'язані з цим методом інвестування. Перед реєстрацією на майданчику переконайтеся, що він зарекомендував себе з хорошого боку в криптоспільноті. Дізнайтеся, чи є у платформи досвід успішного запуску криптостартапів.

Launchpad крипти варто вибирати, орієнтуючись на ваші інвестиційні цілі, терпимість до ризику, інтерес до блокчейн-проєктів. Якщо власних досліджень виявилося недостатньо, ви можете звернутися за допомогою до спеціальних консультантів, які оцінюють лаунчпади та проєкти.

Відгуки