uaru

Кіберспорт: Витоки успіху Данила Тесленка

Кіберспорт - це окремий вид спорту, який пов'язаний з грою у відеоігри. Останнім часом він став особливо популярним. Великий внесок у розвиток сучасного кіберспорту зробив унікальний Zeus. Завдяки йому, команди, в яких він був капітаном, змогли завоювати кілька чемпіонських титулів.

Кіберспорт: Витоки успіху Данила Тесленка

Життя  Тесленка складалося таким чином, що все сприяло його успіху в кіберспорті. Данило був капітаном таких команд, як Natus Vincere у грі Counter-Strike: Global Offensive. Його захоплення кіберспортивними іграми почалися ще за часів, коли він був підлітком і ніхто не думав, що він стане просто легендою кіберспорту України.

Наразі Zeus не грає. Він пішов із кіберспорту у 2019 році. Зараз він веде власну онлайн-школу, в яких навчає новачків головних секретів успішної гри. Про весь його кар'єрний шлях можна прочитати в написаній ним книзі "Всупереч".

Шлях до успіху Данила Тесленка

Данило Тесленко унікальний тим, що в ньому закладені ігрові здібності. Тесленком пророблена величезна робота. Завдяки його зусиллям, він зміг здобути перемогу на чемпіонаті світу в CS:GO.

На початку свого шляху Zeus проводив багато часу в комп'ютерних клубах. Це було одне з найпопулярніших місць серед підлітків, оскільки в той час рідко, у кого були комп'ютери. У Данила сім'я була забезпеченою, тому Zeus міг скільки завгодно часу проводити за іграми. Крім того, батьки Данила особливо ставилися до захоплень свого сина. Батько Zeus був упевнений у тому, що в жодному разі не можна забороняти дитині займатися тим, чим їй більше подобається. Він стверджував, що основне завдання батьків полягає в підтримці своєї дитини. Уже з 10 років Данило став активним користувачем онлайн-клубів. Тут він міг провести добу. Багато батьків таку поведінку не схвалили б. Саме це зіграло один із найважливіших чинників в успіху Данила. У майбутньому він дякуватиме своєму батькові за його підтримку. Більше інформації про Зевса можна знайти на веб-сайті https://whoiszeus.com.ua/.

Розпочалася кар'єра Zeus у 2002 році. Його першою командою, в якій він почав грати, називалася Арсенал. На Україні та в країнах СНД це була одна з найкращих команд. Тут Данилу вдалося познайомитися і знайти напарників. Ними стали: Михайло Kane Благін та Іоанн Edward Сухарєв. Команді Арсенал вдалося пройти на одну з кіберспортивних олімпіад -World Cyber Games. До 2008 року Данило набув побільше досвіду. З Арсеналу він переходить у Virtus. Ця команда переїхала до Москви. Склад Virtu постійно їздив по світу і брав участь у різних турнірах: Сан-Хосе, Дубай, Ганновер. Коли сталася світова економічна криза 2008 року, команда Virtu повертається на батьківщину. Після цього Zeus і його напарники повертаються в pro100.

Новий шлях Zeus

Світова криза 2008 року вплинула на всі сфери життя. Торкнулася вона і кіберспорту. Однак меценат Arbalet Myrat вирішив взяти цю справу у свої руки. Їм було віддано розпорядження на збір команди, до якої входитимуть тільки найкращі гравці. До цього списку увійшов і Zeus Данило Тесленко. На його плечі лягло управління всім господарством: він віддавав накази, розробляв стратегію, вигадував різні умови розіграшу раунду, розробляв стратегію і міняв її, коли колектив починав програвати. Команда називалася Navi. Директором став Олександр Кохановський. Щоб заплатити йому зарплату, гравці самих скидалися. Усього за рік NAVI стала популярною та успішною командою. Більшість ігор їй вдалося виграти. Команда брала участь у найбільших змаганнях року. Navi швидко стала популярною і стала заробляти стільки, що тепер їй не доведеться скидатися.

Таким чином, Тесленко володів найважливішими якостями, які необхідні для успішної гри. Також особливу роль зіграли його батьки, які всіляко підтримували свого сина. Батько Zeus проводжав сина в аеропорт на кожен турнір.

Zeus зміг завоювати кілька чемпіонських титулів. Кожен із них був важкий. Іноді команда Zeus падала духом, коли починала програвати. Однак Zeus Данило Тесленко міг підтримувати своїх гравців. Він був твердим у своїх рішеннях і нікого не сумував. Завдяки цьому Zeus міг домогтися того, чого він домігся.

Відгуки