uaru

LEER PRO - перила з нержавіючої сталі, відгуки про компанію

LEER PRO - перила з нержавіючої сталі, відгуки про компанію

Компанія LEER.PRO давно знаходиться на ринку та має високий рейтинг у каталозі будівельних компаній Харкова. Вона успішно займається виготовленням та монтажем перил, навісів та різних огорож, виконує будь-які, навіть найважчі зварювальні роботи.

У багатьох містах України залишилися плоди нашої праці. Достатньо відвідати мотузковий парк Шато-Ледо, щоб переконатися у компетентності та майстерності наших фахівців.

Багатий досвід, серйозне ставлення до справи, повага до клієнтів дозволяють їм бездоганно та швидко виконувати монтажні та зварювальні роботи, створювати справжні витвори мистецтва.

Послуги компанії LeerPro

Компанія готова виготовити та встановити перила з нержавіючої сталі та поручні для сходів у житлових будинках та громадських будівлях, балконні огорожі, відбійники виробничих огорож та торгових точок. В основному для цього використовується нержавіюча сталь, оскільки вона є відмінним матеріалом, який не піддається корозії, є міцним і дуже довго служить. 

Компанія LEER.PRO створює з нержавіючої сталі відбійники для паркування, які обмежують рух машин і захищають різні об'єкти. Подібними конструкціями можна відокремити місця руху від пішохідних зон. Для магазинів та торгових точок LEER.PRO пропонує прямі та кутові відбійники з нержавіючих труб, які чудово захистять вітрини, а також кути та стіни торгових залів.

У нас працюють талановиті дизайнери, які не раз виконували ексклюзивні, оригінальні рішення, створювали огорожі та поручні гарної, незвичайної форми, що приваблює до себе любителів фотографуватися, а також позитивно впливає на настрій покупців, відвідувачів кафе та барів.

У перелік послуг, що надаються, входить також виготовлення та встановлення парканів з нержавіючої сталі. Такий паркан не тільки надійно захистить ваш будинок, але надасть респектабельності та поваги вам та вашому бізнесу.

Компанія LEER.PRO приймає замовлення від приватних та юридичних осіб, співпрацює з клубами та ресторанами, розважальними центрами та кінотеатрами, готелями та лікувальними закладами. 

Ми готові здійснити всі ваші ідеї, знайти неординарні рішення як найпростіших, так і найскладніших, найцікавіших завдань. Надійні та естетично привабливі вироби з нержавіючої сталі - це наш коник. Заходьте на наш сайт, знайомтесь з нашим портфоліо та робіть замовлення!

Відгуки