uaru

Огляд шаурми BOB в Чернівцях: враження та відгуки

Шаурма Bob в Чернівцях є досить популярною серед місцевих жителів і гостей міста. Перед тим як спробувати я довго спостерігав за хлопцями які купували тут цей мʼясний смаколик. Велика порція фаст-фуду зацікавлює своєю масивною формою і різноманітністю інгредієнтів. Давайте розглянемо детальніше, що ж робить цю шаурму популярною серед чернівчан.

Смак шаурми BOB

При першому погляді на шаурму BoB, підкупає її розмір. За 6$ ви отримуєте великий шматок вагою приблизно 400 грамів (хоча обіцяють всі 500). Вона дійсно виглядає як справжній тубус, і, чесно кажучи, важко уявити, як це все з'їсти за один раз.

Основні інгредієнти шаурми Боб включають:

  • М'ясо: м'яса не мало, що відразу помітно при першому укусі. Але далі не все так добре.
  • Овочі: Зелень, морква, свіжий огірок та хрумка капуста.
  • Соус: Збалансований соус, доволі стандартний.

Смак шаурми BoB досить неоднозначний. М'ясо соковите, але не виділяється якимось особливим смаком.

Важлива інформація

Мені багато писали про те, що часто попадається недосмажене, сире мʼясо. А також деяку шаурму крутять заздалегіть, а потім тільки розігрівають. В цьому плані мені пощастило. Я куштував шавуху біля ТЦ Формаркет і бачив як її скручували для мене. Мʼясо також було просмажене. Тому я хочу, щоб ви написали свої відгуки і свою думку про Боб шарму.

Незважаючи на деякі недоліки, її варто спробувати хоча б один раз. Ваші враження від цієї шаурми дуже важливі. Обовʼязково напишіть свою думку в коментах!

Відгуки