uaru

Як пофарбувати вхідні двері: покрокова інструкція від магазину «Альберо»

Вхідні двері першими справляють візуальне враження на гостей, коли вони заходять до будинку. Тому охайний зовнішній вигляд дверей підкреслює естетику всього приміщення. Якщо вхідні двері потребують оновлення, але технічні характеристики все ще залишаються на високому рівні, то їх можна просто пофарбувати. Для цього магазин «Альберо» підготував детальну інструкцію для клієнтів, як пофарбувати вхідні двері, щоб вони довго залишалися привабливими. 

Підготовка поверхні

  1. Постарайтеся очистити дверне полотно від старої фарби, бруду та будь-яких нашарувань за допомогою шліфувальної машинки або ручного шліфувального паперу. Забезпечте рівну та гладку поверхню.
  2. Ретельно промийте двері водою, щоб видалити залишки пилу та сміття.
  3. Дайте дверям повністю висохнути.

Заклейте малярним скотчем або плівкою скло, замки, петлі й інші металеві елементи, щоб захистити їх від фарби. Відмити її залишки іноді буває зовсім нелегко.

Фарбування

Заздалегідь подумайте, який колір дверей вам потрібен. 

  1. Вибирайте якісну фарбу для зовнішніх дерев'яних поверхонь. Ми рекомендуємо використовувати екологічні фарби на водній основі..
  2. Нанесіть перший рівномірний шар фарби за допомогою малярного валика або пензля. Уникайте товстих мазків.
  3. Дайте першому шару фарби повністю висохнути відповідно до рекомендацій виробника.
  4. Нанесіть другий шар фарби, спрямовуючи рухи перпендикулярно до першого шару. Це забезпечить ідеальне покриття.

Тепер потрібно набратися терпіння й дати повністю висохнути другому шару фарби.

Фінальні штрихи

Акуратно треба відклеїти малярний скотч і плівку. Якщо все ж таки доведеться видалити сліди фарби, краще скористатися спеціальними засобами, щоб не пошкодити поверхню фурнітури. Перевірте, щоб усі деталі, такі як петлі та замки, функціонували без перешкод. Усе гаразд? Тож насолоджуйтесь оновленим, свіжим зовнішнім виглядом вхідних дверей!

Куди звернутися, якщо виникла потреба купити нові двері

У випадку, якщо реставрація вже не допоможе, краще купити вхідні двері та бути впевненим у надійній експлуатації. Професійна команда магазину «Альберо» добре знає, як допомогти клієнтам вибрати вхідні двері хорошої якості. Фахівці магазину пропонують продукцію Rodos, Security Doors, «Страж», що перевірена часом і має гарні відгуки користувачів. Двері виготовлені з якісних матеріалів, тому служитимуть довго й надійно.

Відгуки